God of War: Omega Collection bevat alle delen tot nu toe

Nog niet in het bezit van de God of War-games of ben je gewoon een verzameltypje? Dan is er goed nieuws, want Sony heeft een Omega Collection van de God of War-serie aangekondigd. Dit pakket bevat alle delen van de reeks tot nu toe. De PlayStation 2- en PlayStation Portable-delen zijn middels de God of War Collection en Origins Collection vertegenwoordigd en ook God of War III is gewoon van de partij. Naast dit heerlijks bevat het pakket ook een mooi beeldje van hoofdpersonage Kratos.

Voor we allemaal een sprong in de rondte maken: dit pakket is voorlopig alleen bevestigd voor Amerika. Daar zal het pakket in november het levenslicht moeten zien. Uiteraard is importeren mogelijk, maar een Westerse uitgave zou natuurlijk nog mooier zijn.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Thats pretty awesome. 😀

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Net GoW 3 gehaald en aan het spelen, als deze onder de 45 euro (denk het niet) in de EU komt overweeg ik het, ziet er wel nice uit! Maar eerst in de VS, jammer. 8)

 3.   
  gragon3's avatar

  RenevdGijp schreef, "Net GoW 3 gehaald en aan het spelen, als deze onder de 45 euro (denk het niet) in de EU komt overweeg ik het, ziet er wel nice uit! Maar eerst in de VS, jammer. 8) "

  45 euro? Je mag blij zijn als je dit 100 gaat kosten 😛

 4.   
  JustB's avatar

  Deze wil ik erg graag halen! Helaas alleen weer in Amerika …:(

 5.   
  Overload14's avatar

  Dat beeldje ziet er echt fantastisch uit..