Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN ON TOUR E3: Ubisoft

Voor Peter was het al snel duidelijk, Ubisoft is de uitgever van de show, met een verbluffende nieuwe titel Watch_Dogs, een geweldig nieuwe Assassin’s Creed, Sam Fisher is terug en de Wii U ondersteuning is kwalitatief erg sterk. Een brede line up dus waar we vijf games uit behandelen. Het is dan ook de langste GN ON TOUR van de week. Ubisoft!

 1.   
  tijn80's avatar

  Leuk filmpje. Vraagje: Heb je bij de WiiU niet constant de neiging om de TV te negeren en de hele tijd naar de handheld te kijken?

 2.   
  Danielle.k's avatar

  Zo te zien hebben jullie in ieder geval enorm veel plezier daar gehad, heel leuk filmpje met heel veel mooie games.

  Alle games die in het filmpje voor komen zijn games waar ik veel interesse in heb dus dat maakte het voor mij extra interessant.

 3.   
  Petor's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Leuk filmpje. Vraagje: Heb je bij de WiiU niet constant de neiging om de TV te negeren en de hele tijd naar de handheld te kijken?"

  Jazeker! Het verschilt per persoon, maar als je met de Wii U Gamepad speelt ga je veel naar het kleine scherm kijken. Overigens is dat qua garfische kracht geen straf ๐Ÿ˜‰

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Is bij Splinter Cell Blacklist Sam echt ouder? Volgens mij is ie jonger hoor omdat de legendarische Michael Ironside niet meer de stem van Sam doet. En hij heeft ook geen grijze coupe meer wat hij in Conviction nog wel had. Ben wel opgelucht dat ze verder gaan op die tour maar wat Ironside betreft dat vind ik best wel kut eerlijk gezegd.

 5.   
  tijn80's avatar

  jaime360gamer schreef, "Is bij Splinter Cell Blacklist Sam echt ouder? Volgens mij is ie jonger hoor omdat de legendarische Michael Ironside niet meer de stem van Sam doet. En hij heeft ook geen grijze coupe meer wat hij in Conviction nog wel had. Ben wel opgelucht dat ze verder gaan op die tour maar wat Ironside betreft dat vind ik best wel kut eerlijk gezegd."

  3th echelon is opgeheven en nu werkt hij voor 4th echelon. Lijkt mij dus een vervolg, geen prequel. Het is wat Peter zegt: hoe ouder hoe beter ๐Ÿ˜‰

 6.   
  GamerJaime's avatar

  tijn80″][quote=”jaime360gamer schreef, "Is bij Splinter Cell Blacklist Sam echt ouder? Volgens mij is ie jonger hoor omdat de legendarische Michael Ironside niet meer de stem van Sam doet. En hij heeft ook geen grijze coupe meer wat hij in Conviction nog wel had. Ben wel opgelucht dat ze verder gaan op die tour maar wat Ironside betreft dat vind ik best wel kut eerlijk gezegd."

  3th echelon is opgeheven en nu werkt hij voor 4th echelon. Lijkt mij dus een vervolg, geen prequel. Het is wat Peter zegt: hoe ouder hoe beter ๐Ÿ˜‰ [/quote]
  Klopt maar hoezo ziet hij er dan jonger uit en heeft ie een andere stem?

 7.   
  tijn80's avatar

  jaime360gamer schreef, "

  ”tijn80″ schreef, "[quote=”jaime360gamer”].."

  3th echelon is opgeheven en nu werkt hij voor 4th echelon. Lijkt mij dus een vervolg, geen prequel. Het is wat Peter zegt: hoe ouder hoe beter ๐Ÿ˜‰ "

  Klopt maar hoezo ziet hij er dan jonger uit en heeft ie een andere stem?[/quote]
  Ze wilden andere technieken gaan gebruiken voor het “filmen” van Sam Fisher. Ironside wordt te oud voor deze acties en heeft zich dus laten vervangen door een jongere acteur. De nieuwe filmtechnieken nemen ook de uitdrukkingen e.d. van de acteur over, dus misschien dat hij daardoor wat janger overkomt? Bekijk dit filmpje maar eens

 8.   
  GamerJaime's avatar

  tijn80″]

  ”jaime360gamer schreef, "[quote=”tijn80″ schreef, ".."

  Klopt maar hoezo ziet hij er dan jonger uit en heeft ie een andere stem?"

  Ze wilden andere technieken gaan gebruiken voor het “filmen” van Sam Fisher. Ironside wordt te oud voor deze acties en heeft zich dus laten vervangen door een jongere acteur. De nieuwe filmtechnieken nemen ook de uitdrukkingen e.d. van de acteur over, dus misschien dat hij daardoor wat janger overkomt? Bekijk dit filmpje maar eens[/quote]
  Oke thanks! Snap het nu wel want Ironside is daarvoor echt te oud ja maar blijf het wel jammer vinden dat hij ook de stem niet meer doet. Hij heeft echt een fantastische stem en is gewoon echt legendarisch als Sam. Wordt ff wennen dus.