Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN ON TOUR E3: Nintendo

Dit jaar komt Nintendo met een nieuwe console. Wanneer hij precies verschijnt is nog niet bekend, maar dat hij komt is zeker. De Nintendo liefhebbers onder ons vinden de launch line up tot nu toe nog niet heel sterk, maar de games die we gecheckt hebben, Nintendo Land, New Super Mario Bros U en Pikmin 3, zijn wel solide games.

 1.   
  Sympharion's avatar

  Leuk filmpje!
  Ik heb ook vertrouwen in die Wii U en ga hem ook zeker bij de release halen. En ik vind de line-up eigenlijk best wel goed, beter dan de andere consoles bij release. Minimaal 31 spellen dit jaar nog. Dat is niet niks! ๐Ÿ˜€

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Begin eigenlijk mijn vertrouwen in de Wii U te verliezen, als de Gamepad opptioneel blijft bij veel games (lees: kan gebruikt worden maar hoeft niet) dan zal de vernieuwing hem zitten in de HD graphics en betere online ondersteuning, die eigenlijk alweer bij release achterloopt op de Nextgen van Microsoft en Sony! lastig, lastig, lastig. Maar neemt niet weg dat ik het een kek apparaat vind!

 3.   
  GamerJaime's avatar

  Sympharion schreef, " Minimaal 31 spellen dit jaar nog. Dat is niet niks! :D"

  Jawel dat is het wel. ๐Ÿ˜‰ Die pikachu dude is epic trouwens. Ik wil ook zo een pyjama!!!

 4.   
  Sympharion's avatar

  RenevdGijp schreef, "[…] dan zal de vernieuwing hem zitten in de HD graphics en betere online ondersteuning, die eigenlijk alweer bij release achterloopt op de Nextgen van Microsoft en Sony! lastig, lastig, lastig."

  Heb jij ook al een glazen bol in huis! ๐Ÿ˜€