EK Film: Poule C

Het MoviesNET EK film draait inmiddels op volle toeren. Vandaag spelen Spanje en Italië tegen elkaar. Een echte kraker dus, en daar staan dan ook goede films tegenover. Wat wordt het, fantasie met Pan’s Labyrinth? Of toch liever een historische speurtocht met Robert Langdon in Angels & Demons?

VS
Pan’s Labyrinth: In het fascistische Spanje van 1944 ontsnapt de kleindochter van een sadistische legerofficier in een meeslepende fantasie wereld.
Angels & Demons: Symbolendeskundige Robert Langdon werkt aan het oplossen van een moord en het voorkomen van nieuwe moorden en een terroristische aanslag tegen het Vaticaan. Daarbij moet hij een spoor volgen dat al eeuwen geleden is uitgezet.
En in de tweede wedstrijd nemen Ierland en Kroatië het tegen elkaar op. Hiervoor hebben we twee hoofdrolspelers in de aanbieding die we ouwe rotten in het vak mogen noemen. En ze nemen het zwaard tegen elkaar op. Mel Gibson is aanvoerder van Braveheart, terwijl Nicholas Cage de absolute uitblinker is in gelegenheidsteam Season of the Witch.

VS
Braveheart:William Wallace verenigt de 13e eeuwse Schotten in hun strijd om de Britse overheersers te verdrijven.
Season of the Witch:Twee 14e eeuwse ridders, die opgestapt zijn uit de grote kruistochten, worden belast met het transport van een vrouw die van hekserij wordt verdacht naar een klooster. Zij wordt verdacht van het veroorzaken van de pest.
Jullie weten inmiddels vast wel hoe het werkt, maar toch nog even kort de bedoeling: in een reactie op dit bericht kun je stemmen op jouw twee favorieten in deze wedstrijden, om ze aan een goede positie in de poule te helpen. Stemmen kan ook in een reactie op het bericht dat hierover op de MoviesNET facebookpagina wordt geplaatst.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren