Turtle Beach komt met nieuwe lijn gaming headsets voor Black Ops II

Turtle Beach gaat een nieuwe lijn Ear Force Headsets lanceren die exclusief zijn ontworpen voor fanatieke Call of Duty-spelers. De Call of Duty: Black Ops II Ear Force-lijn bestaat uit vijf headsets, die allen hun eigen specificaties en prijsklasse kennen. Turtle Beach brengt in oktober dit jaar de Ear Force TANGO, de Ear Force SIERRA, de Ear Force X- RAY, de Ear Force KILO en de Ear Force EARBUDS op de markt ter ere van de release van Call of Duty: Black Ops II.

Turtle Beach is vereerd om samen met Treyarch en Activision aan een nieuwe line headsets te werken voor de release van Call of Duty: Black Ops II, Of je nu een hardcore multiplayer gamer bent of een casual, mobile speler, het doel tijdens de ontwikkeling van deze de nieuwe headsets is om spelers de game te laten horen zoals de ontwikkelaar dat bedoeld heeft.
Voor serieuze gamers zijn de Ear Force TANGO en de Ear Force SIERRA uiterst geschikt. Beide headsets bevatten Wireless Dolby Surround geluid, alsmede Bluetooth en programmeerbare presets voor een rijke audio-ervaring op de Xbox 360 en PlayStation 3. De Tango Headset bevat tevens een oplaadbare batterij die goed is voor vijftien uur onafgebroken gameplay.

Turtle Beach heeft ook aan de gamers met een dunnere portemonnee gedacht, want er komen ook een aantal instapmodellen van de Black Ops II-lijn op de markt. De Ear Force KILO biedt een hoogwaardige stereo geluidservaring die om te zetten is naar virtueel Surround Sound door middel van de Ear Force DSS2.

Aanvullende details over de limited edition Turtle Beach Call of Duty: Black Ops II bonus content, promoties en meer worden laten in 2012 aangekondigd.

 1.   
  yostiemontana's avatar

  Geen plaatjes? Jammer 🙁

 2.   
  FishHookz's avatar

  Geen Assassin’s Creed, Borderlands, Halo, Gears of War of Splinter Cell headsets maar Black Ops II -.-‘

 3.   
  gatemaster64's avatar

  leuk! 😀

 4.   
  LouisvanGaal's avatar

  Lekkere headset

 5.   
  Intersivety's avatar

  yostiemontana schreef, "Geen plaatjes? Jammer 🙁 "

  Inderdaad… ik kwam ook voor de plaatjes :p