EK Film: Poule B

Ook vandaag natuurlijk weer de nodige spanning op het programma… Het zal niemand ontgaan zijn dat Nederland vandaag tegenover Denemarken staat, of eigenlijk moet ik natuurlijk zeggen Soldaat van Oranje tegenover Melancholia. Ben je even kwijt hoe het ook alweer zat? Lees alles over het MoviesNET Europees Kampioenschap film dan nog eens rustig terug!

VS
Soldaat van Oranje:De Tweede Wereldoorlog door de ogen van verschillende Nederlandse studenten. Ze worden gevolgd ten tijde van de inval, de Duitse bezetting en de bevrijding.
Melancholia:Twee zussen met een toch al niet al te beste relatie worden nog verder op de proef gesteld door een vreemde planeet die op ramkoerst lijkt te liggen met Aarde.
In de andere wedstrijd neemt Inglourious Basterds het op tegen Belle Époque. Kunnen de Basterds hun grote favorietenrol in deze wedstrijd waarmaken? Of gaat de druk van de aanstaande wedstrijd tegen die Soldaat uit het Oranjeleger hen deze speelronde al opbreken?

VS
Inglourious Basterds:Een groep Joods-Amerikaanse soldaten bekend onder de naam “The Basterds” is uitverkoren om angst te zaaien in het Dritte Reich door Nazi’s te scalperen en bruut te vermoorden.
Belle Époque:Een jonge soldaat deserteert uit het leger en komt op het platteland terecht. Hij wordt verwelkomt door een boer vanwege zijn politieke ideeën. De boer heeft vier dochters, die de jonge soldaat allemaal willen hebben.
De winnaars, die bepaal jij, dus laat het stemmen beginnen! En zoals je weet, kun je dit ook doen via onze MoviesNET Facebook pagina, of via een reactie op dit bericht.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren