New Super Mario Bros. 2 bevat co-op en Coin Rush-modus

Wat is er leuker dan een Mario-game in je eentje spelen? Een Mario-game met zijn tweeën spelen! Dit gaat mogelijk zijn in New Super Mario Bros. 2 voor de Nintendo 3DS. Het volledige spel is in co-op te spelen, waarbij één persoon de hoofdspeler is en de ander bij de eerste speler moet blijven. Lukt dat niet, dan kom je in de bekende zwevende bubbel te zitten. Jammer genoeg kun je niet online met zijn tweeën spelen, dus ook in het echt moet je dus dicht bij elkaar in de buurt zijn.

Een andere modus die Nintendo heeft aangekondigd is Coin Rush. In deze modus moet je door drie eerder gespeelde levels heen rennen en zoveel mogelijk munten verzamelen. Er liggen ook speciale items in de levels, zoals de gouden paddenstoel die vijftig munten waard is. Je moet trouwens zo snel mogelijk door de levels heen gaan, aangezien elke seconde ook een muntje oplevert.

Deze modus is niet voor watjes: je hebt namelijk maar één leven. Als je de drie levels weet te overleven, kun je met StreetPass je score delen met vrienden en vreemden en andere highscores binnenhalen.

Verder is er nog een heel leuk doel om te halen. In de normale campagne kun je namelijk ook munten vinden en die worden gedurende het spel bijgehouden. Zodra je één miljoen munten hebt verzameld, zal er iets speciaals gebeuren. Nintendo wilde natuurlijk nog niet vertellen wat dat zal zijn.

New Super Mario Bros 2 verschijnt op 19 augustus, exclusief voor de Nintendo 3DS.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    dat zal niet lang duren voor iemand 1 miljoen munten weet te verzamelen als game uit is.

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Jammer genoeg niet via Online dit.