Afschieten van ledematen in Sniper: Ghost Warrior 2 wordt als DLC uitgebracht

Het was de bedoeling dat in de versie van Sniper: Ghost Warrior 2 die in de winkels verschijnt, de ledematen van vijanden afgeschoten zouden kunnen worden. Door deze mogelijkheid zou het spel echter verboden worden in Duitsland. Ontwikkelaar City Interactive heeft daarom besloten deze functie uit de winkelversie te halen.

Het zal voor ons echter wel gewoon mogelijk worden om vijanden van hun ledematen te ontdoen. City Interactive brengt deze toevoeging namelijk als DLC uit, die gratis te downloaden zal zijn. Alleen de Duitsers zullen deze DLC niet kunnen downloaden. Sniper: Ghost Warrior 2 verschijnt 21 augustus voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Dus wereldwijd moeten mensen zich aanpassen om de volledige game te kunnen verkrijgen, omdat Duitsland er moeilijk over doet?

    Het is toch veel gebruiksvriendelijker om (zoals werkelijk iedere developer wel doet) in Duitsland een aparte, gecensureerde versie uit te brengen?

  2.   
    soldierarjan's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Dus wereldwijd moeten mensen zich aanpassen om de volledige game te kunnen verkrijgen, omdat Duitsland er moeilijk over doet?
    Het is toch veel gebruiksvriendelijker om (zoals werkelijk iedere developer wel doet) in Duitsland een aparte, gecensureerde versie uit te brengen?"

    overal een andere versie uitbrengen kost veel meer geld in elke land moet er een andere code op het schijf staan.
    dus ik kan hun oplossing wel begrijpen is makkelijk en goedkoopste voor hun en om die dlc gratis te donwlouden heb ik geen probleem mee.

  3.   
    Gunrunner120's avatar

    Op zich wel een goed idee.

  4.   
    FishHookz's avatar

    ”Gunrunner120″ schreef, "Op zich wel een goed idee."

    Ze hebben niet veel keus… Dit laat wel zien dat ze veel meer moeite hebben gestopt in Sniper Ghost Warrior 2 dan in deel 1 😆

  5.   
    MitchieB's avatar

    zugt die duitse regering blijft moeilijk doen om dit soort dingen wat een faal regering

  6.   
    Neolite's avatar

    Die regering heeft momenteel wel andere dingen aan haar hooft. Als het nu een gouden tijd was…..

  7.   
    ronineter's avatar

    Goed gedaan. Mensen krijgen toch volledige content iedereen blij. (maar de mensen die geen gedullt hebben om elf te downloaden niet natuurlijk)

  8.   
    leider1000's avatar

    ik vind het een beetje raar dat duitsland altijd zoveel censureerd niemand heeft er problemen mee maar door duitsland moet er een gecensureerde versie komen of in dit geval een omzeiling met dlc (wat overigens wel slim bedacht is)

  9.   
    PixelShooter's avatar

    Gehoord EA en Activision? Gratis DLC 😉

  10.   
    huntedjohan's avatar

    gezien dat ze het stoer een DLC noemen maar dat het alleen een stukje is wat ze allang in het spel hadden maar om censuur via download beschikbaar stellen! het voegt dus niets extra’s toe zoals de DLC’s van de uitgevers waar jij nu naar wijs.

    snap het probleem van betaalde dlc nog altijd niet want eerder kocht je een uitbreiding in de winkel nu download je het middels de term DLC. beide gevalletjes kreeg je pas na betaling.

    ontopic vind ik dit natuurlijk wel een nette oplossing. ze sluiten duitsland niet buiten( of gaan duitsland in een negatief beeld brengen) maar gaan op deze manier wel de mensen die het graag willen tegemoedkomen. alleen jammer dat we zo nodig 1 groot europe willen hebben maar dat dit dan weer op deze manier moet