Angry Birds komt naar de consoles

Van Angry Birds is zo’n beetje alles al verschenen wat er voor een franchise mogelijk is: onder andere games, knuffels en korte films. De vogels zijn echter nog niet op de console te zien geweest. Hier komt waarschijnlijk binnenkort verandering in.

Bij de stand van Activision is namelijk in een korte teaser te zien waarbij één van de Angry Birds binnen komt wandelen en aan het logo van Activision begint te pikken. Een woordvoerder van Activision bevestigde vervolgens dat Angry Birds naar de consoles komt:

Wait until you see it on consoles in HD.
In wat voor vorm de Angry Birds op de consoles zullen verschijnen is nog niet bekend. Hier hoeven we echter niet lang op te wachten, volgens de woordvoerder van Activision komt er binnen enkele weken een aankondiging van het spel.

 1.   
  GENERAL_DS's avatar

  Angry birds is al als mini op het PSN.

 2.   
  FishHookz's avatar

  Grappig idee 😉

 3.   
  Tweek's avatar

  Hoeft niet.

 4.   
  toqeer's avatar

  als het juist naar handhelds kwam had ik het beter gevonden 😛

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  Me telefoon vind ik het wel genoeg 😛

 6.   
  cool ice's avatar

  GENERAL_DS schreef, "Angry birds is al als mini op het PSN."

  ja idd. zou wel grappig zijn als alle andere angry birds ook naar de consoles komen. of misschien nog beter, een compleet nieuwe angry birds op de consoles.

 7.   
  zombieschaap's avatar

  er zijn al 4, allemaal gratis for samsung galaxy 2, ik spel ze niet zo vaak maar ik vraag mezelf wie gaat activision zo veel geld betalen voor een spel die al lang uitgespeld is