Nieuwe features Zombie U onthuld

Tijdens de E3-persconferentie van Nintendo werd een video getoond van Zombie U, een bloederige volwassenen-game voor de Wii U. De video toonde kort de belangrijkste features van de game. Zo zal het mogelijk zijn om de minimap van het gebied te bekijken op je gamepad. Daarnaast kun je op de controller je inventaris zien, om vervolgens eenvoudig wapens naar het scherm te slepen.

Maar door de gamepad op je TV te richten gaat er pas echt een nieuwe wereld open. Je bekijkt de gamewereld dan namelijk door het scherm van je controller! Wanneer je de gamepad op je TV richt kan je hem bijvoorbeeld als paranormale detector of als vizier van je sniper gebruiken. Er wordt ook gretig gebruikgemaakt van de bewegingsgevoelige sensoren in het apparaat: heeft een zombie je te pakken, schud dan met je controller om je los te trekken. Zombie U lijkt vooralsnog de titel die het beste gebruikmaakt van de features van Nintendo’s Wii U.

 1.   
  fdennis's avatar

  Zeer zeer trieste nintendo prestatie zeg. Dit was nog het enige positieve maar voor 1 game koop ik niet de kids and familiy U. Sjonge jonge Nintendo is de weg helemaal kwijt geraakt. Ze hebben gewoon keihard scheit aan de echte hardcore gamers. Geen pokemon ,Zelda , Super Smash Bros Brawl.

 2.   
  DonutsRocks's avatar

  fdennis schreef, "Zeer zeer trieste nintendo prestatie zeg. Dit was nog het enige positieve maar voor 1 game koop ik niet de kids and familiy U. Sjonge jonge Nintendo is de weg helemaal kwijt geraakt. Ze hebben gewoon keihard scheit aan de echte hardcore gamers. Geen pokemon ,Zelda , Super Smash Bros Brawl. "

  Inderdaad, alleen maar casual games zoals mass effect 3, darksiders 2, assasins creed 3, batman arkham city, nieuwe super mario en trine 2. ๐Ÿ˜•

 3.   
  fdennis's avatar

  DonutsRocks schreef, "

  ”fdennis” schreef, "Zeer zeer trieste nintendo prestatie zeg. Dit was nog het enige positieve maar voor 1 game koop ik niet de kids and familiy U. Sjonge jonge Nintendo is de weg helemaal kwijt geraakt. Ze hebben gewoon keihard scheit aan de echte hardcore gamers. Geen pokemon ,Zelda , Super Smash Bros Brawl. "

  Inderdaad, alleen maar casual games zoals mass effect 3, darksiders 2, assasins creed 3, batman arkham city, nieuwe super mario en trine 2. ๐Ÿ˜• "

  Mass 3 heeft iedereen al gespeeld altans de fans. Waarvan Mass Effect een franchise is die je volledig moet hebben gespeeld maar zijn deeltje 1/2 dan? Darksiders 2 is ook dan ook al eerder uit voor de 360/ps3. Zelfde geld voor AC3. Batman is er al een jaar met een paar domme snufjes op de soort Ipad. Super mario nog steeds 2d. En trine 2 is er ook al een tijdje. Je verwacht toch een Donkey Kong , Zelda , Pokemon , Super Smash en dat soort typische Nintendo titels. En ook wat echte nieuwe IP’s voor de WiiU.

 4.   
  RenevdGijp's avatar

  Zombies, games, schieten, Wii U, nintendo. Wat wil ik nog meer! De Wii U blijft echt heel interresant!

 5.   
  toqeer's avatar

  van mij mogen wel wat meer nieuwere exlusives voor wii u komen
  want dan gaat het gamers ook echt interresseren of houden ze het nog
  bij mario zelda pikman enz? ๐Ÿ™„

 6.   
  soldierarjan's avatar

  het klint leuk maar op zo hele tijd met die controller na scherm richten lijkt me toch niet zo tof om hele tijd te doen.

 7.   
  JonsoN's avatar

  fdennis schreef, "Zeer zeer trieste nintendo prestatie zeg. Dit was nog het enige positieve maar voor 1 game koop ik niet de kids and familiy U. Sjonge jonge Nintendo is de weg helemaal kwijt geraakt. Ze hebben gewoon keihard scheit aan de echte hardcore gamers. Geen pokemon ,Zelda , Super Smash Bros Brawl. "

  Er is een nieuwe zelda in de maak voor de Wii U hoor ๐Ÿ˜‰ beetje meer research doen voordat je iets zegt.
  Wat die andere titels betreft , die komen er heus nog wel, dat ding is nog niet uit, dus wacht gewoon af.