Eerste details Pikmin 3 bekendgemaakt

Bekend was al dat Nintendo Pikmin 3 zou laten zien op hun E3-persconferentie, maar nu heeft het Japanse bedrijf de game voor het eerst getoond en is de eerste informatie van de game bekendgemaakt.

Uiteraard ziet de game er beter uit, waardoor de verschillende Pikmin beter onderscheiden kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om, in samenwerking met Wii MotionPlus, elke Pikmin individueel taken te laten uitvoeren. Tevens is een volledig nieuwe Pikmin aangekondigd, namelijk de zogeheten Rock Pikmin. Wat de unieke vaardigheid van dit beestje is, is nog onbekend.

Op de GamePad zul je een kaart zien en het spel bevat vier leiders, die de Pikmin kunnen aansturen. Het spel is speelbaar op de beurs en bevat meerdere modi, zoals een challenge mode. Wanneer de game precies zal verschijnen is helaas niet meegedeeld in de presentatie, maar we weten dat het spel dit jaar nog te koop zal zijn.

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Pikmin was echt heel leuk, laatst terug gespeeld op de Wii en dat was geweldig! Pikmin achtige games zijn super gaaf! Hopen dat er meer beeld van uitkomt, deze game wordt echt awesome. Wachten we hier trouwens niet al op sinds de Wii!