Far Cry 3 bevat co-op voor vier spelers; map editor onthuld

Op Sony’s E3-Persconferentie is bekendgemaakt dat er een coöperatieve modus beschikbaar is voor de mensen die willen samenwerken. Er is echter niet bevestigd of het een eigen verhaallijn zal hebben, of dat missies uit de singleplayer gebruikt worden.

Naast de coöperatieve modus zal er, net als in Far Cry 2, een map editor beschikbaar zijn voor de kunstenaars onder ons. Hiermee kun je complete mappen ontwerpen, maken en delen.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  De map editor is niet vernieuwend in Far Cry serie’s. Het verbaasde me niet tot deze erin zit, wat tevens een positieve pluspunt is voor Far Cry 3!

  Co-op daarin tegen is wel vernieuwend en ziet erg leuk uit, ben benieuwd!

 2.   
  cool ice's avatar

  map editor is awesome! nog een reden om deze game te kopen. het is me alleen niet duidelijk of het om online of splitscreen co-op gaat?

 3.   
  gatemaster64's avatar

  dit vind ik goed nieuws omdat:

  co-op erbij helemaal geen kwaad kan! 😛

  en de map- editor is terug! 😀

 4.   
  Hitman047's avatar

  @GN: Het gaat hier om een aparte Campaign. (!) 8)

  cool ice schreef, "map editor is awesome! nog een reden om deze game te kopen. het is me alleen niet duidelijk of het om online of splitscreen co-op gaat? "

  Geen split-screen. Even de Sony perscon. terugkijken. Dan kun je het zelf zien. 😉

  De Co-op zag er wel goed uit. Samen met de ijzersterke single-player en een robuuste multi-player gaat dit zonder twijfel een fantastische game worden.