Ultimate Fighting Championship sluit partnership met Electronic Arts

Electronic Arts heeft een partnership gesloten met het Ultimate Fighting Championship, waardoor de voormalig rechthebbende THQ buiten spel is gezet. Onduidelijk is wat het contract precies inhoudt, maar in elk geval zal UFC nu in meer dan 150 landen gedistribueerd kunnen worden, in zeer veel verschillende talen.

Voor de fans van de games en natuurlijk de sport is dit geweldig nieuws. Electronic Arts heeft hiermee dus wederom een prachtige sport-franchise binnen weten te slepen.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 2.   
  Tweek's avatar

  GN GEAR schreef, "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"

  Dit. Fuckin Sellouts. THQ games waren beter dan EA MMA.

 3.   
  Mmore's avatar

  Misschien niet eens zo’n heel slechte keuze, in ieder geval als je het vanuit UFCs oogpunt bekijkt. EA biedt gewoon een grotere marketing machine en daarnaast is EA Sports toch wel echt de marktleider op het gebied van sport games. FIFA is in Nederland heel bekend, maar ook de ijshockey en American Football titels zijn *huge* in de US.

 4.   
  FishHookz's avatar

  Mmore schreef, "Misschien niet eens zo’n heel slechte keuze, in ieder geval als je het vanuit UFCs oogpunt bekijkt. EA biedt gewoon een grotere marketing machine en daarnaast is EA Sports toch wel echt de marktleider op het gebied van sport games. FIFA is in Nederland heel bekend, maar ook de ijshockey en American Football titels zijn *huge* in de US."

  Ik vind het alleen al irritant dat je zo´n stom EA account moet hebben en minimaal 16 moet zijn 😕

 5.   
  Mmore's avatar

  Nouja, erg veel details zijn er nog niet. Maar het is inderdaad best suf dat je vaak verplicht een account aan moet maken. Daar ben ik het helemaal mee eens.

  Dat je minstens 13/16/18 moet zijn is echter niet meer dan normaal, als dat de age qualifications van het spel zijn. En ach, anders kan iedereen wel invullen dat ie ouder is. What do they know? 😉