Fable: The Journey krijgt andere stijl

Lionheart heeft een radicaal andere manier gekozen voor de grafische stijl van Fable: The Journey. De game krijgt nu een cartoonstijl en ziet er daardoor een stuk kleuriger en mooier uit.

Tot nu toe leek de focus van Fable: The Journey vooral op de reis te liggen, ter paard of ter kar. In de nieuwe trailer op de E3 is gelukkig ook te zien dat er een hoop gevochten zal worden. Het zal hier voornamelijk om aanvallen met magie zijn. Uiteraard gebeurt dit allemaal met de Kinect.

Fable: The Journey verschijnt nog dit jaar exclusief voor de Xbox 360.

  1.   
    lassieman's avatar

    Een game die helemaal met Kinect werkt, daar heb ik al meer vertrouwen in dan al die voice commands. Moet het natuurlijk wel goed uitgewerkt worden, wat nogal moeilijk blijkt te zijn..

  2.   
    xColdNight's avatar

    Ik weet nog niet of ik het wel mooier ga vinden in cartoonstijl. Ik ben tot nu toe nog wat sceptisch of het niet iets te kinderachtig wordt. Ik vond de sfeer in de voorgaande Fable delen zeer aangenaam, en van mij hadden ze The Journey ook gewoon in die stijl mogen maken. Ik hoop maar dat het spel leuk gaat worden, en dat het goed gaat werken met de Kinect 🙂