Code of Princess komt naar Amerika; Europese release nog onzeker

Atlus heeft zojuist aangekondigd dat het bedrijf Code of Princess in Noord-Amerika zal uitgeven. De actie-RPG staat gepland voor een release ergens dit najaar, maar helaas is een Europese uitgave van de 3DS-game op het moment nog niet bevestigd.

Code of Princess is een game, die verscheidene genres aandoet. Zo zal het spel aanvoelen als een klassieke side-scrolling beat ‘em up, maar bevat deze wel de diepgang van een RPG. De game beschikt zowel over een coöperatieve als een competitieve multiplayer en dit kan zowel lokaal als online gedaan worden. Tim Pivnicny, Vice President van Sales and Marketing bij Atlus, had het volgende te zeggen over de game:

Fans of action will savor the game’s combat, which is loaded with satisfying chain attacks and plenty of depth–both in terms of attack options and also quite literally in the sense that battlefields employ a three-railed design, letting players move forward and back as tactics dictate. Fans of RPGs will relish the ability to level and improve their characters, converting their gained experience into boosts for the stats that best suit their play style and tactics. This appealing amalgam of game designs is wrapped in a beautiful package, boasting lovingly rendered and animated characters and eye-catching flurries of punches and kicks.
Een officiële website van de game is online gegaan, maar veel informatie is er op het moment nog niet te vinden. Hopelijk wordt binnenkort bekendgemaakt of Europa ook aan de slag gaat kunnen met Code of Princess. Nu de game echter is bevestigd voor Noord-Amerika is de kans dat ook wij uiteindelijk van het spel kunnen genieten in ieder geval een stuk groter geworden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren