Schrijf je in voor de bèta van Skyrim’s Dawnguard DLC op Xbox 360

Bethesda heeft aangekondigd dat men zich nu in kan schrijven voor een bèta van de downloadable content Dawnguard voor The Elder Scrolls: Skyrim op de Xbox 360. Bèta-testers zullen een Xbox LIVE-code ontvangen, waarmee ze Dawnguard kunnen downloaden. In de bèta zal het ook mogelijk zijn om Achievements te halen.

Om je aan te melden voor dit programma moet je je aanmelden op Bethesda’s officiële forum en een inschrijfformulier invullen. Er zullen volgende week een aantal bèta testers gekozen worden uit de inschrijvingen. Dawnguard wordt deze zomer verwacht voor 1600 Microsoft Points op Xbox LIVE Marketplace.

  1.   
    Ken2BE's avatar

    Een beta van DLC 😕 Ligt dat aan mij, of heb ik dat nog nooit gezien? 😛

  2.   
    stoneface's avatar

    beta van dlc klinkt ingewikkeld

  3.   
    Hitman047's avatar

    Neuh, dat ligt er maar net aan. Ik denk dat Bethesda liever van een ‘expansion’ spreekt dan van ‘DLC’. Dit zijn niet 3 items en een nieuwe skin, dit is grootschalige content. Dat je daar dan een Beta van uitbrengt klinkt best logisch.

    Een Beta zal de duur van het testproces ook zeker ten goede komen. Tel daarbij op dat deze Beta al de volledige content bevat (incl. achievements), en het zal mij niet verbazen als Dawnguard al binnen afzienbare tijd in de digitale winkelrekken te vinden is. 😉

  4.   
    Gunrunner120's avatar

    Is er ook zoiets voor de pc? 🙄

  5.   
    squidgyboy's avatar

    gisteren al gedaan… 8)

  6.   
    RenevdGijp's avatar

    En toen wilde je een Xbox!!!

  7.   
    AweSomeGlory's avatar

    Ik heb me opgegeven, hopen dus. 🙂

  8.   
    grassyfuzz's avatar

    ingeschreven 😀

  9.   
    Tadao's avatar

    Ik heb me ingeschreven, ik moet zeggen dat ik niet alle details van mijn characters kon herinneren, en soms moest improviseren… En dat het een beetje genant was om te schrijven dat ik een level 81 character had binnen 80 uur ^^” (orchinium infinitum glitch, of hoe het ook heette, heb ik gebruikt geef ik toe.. Maar niet bij mijn eerste playthrough! ik werd gewoon moe van langzaam arcane worden)