Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tomb Raider E3 2012 Crossroads Trailer

Het is bijna zover, nog een paar dagen en dan begint de E3! Ook dit jaar heeft ontwikkelaar Crystal Dynamics weer een prachtige trailer van Tomb Raider vrijgegeven.

 1.   
  Leon 2.0's avatar

  Ik heb net nog meer zin in de nieuwe Tomb Raider gekregen. ๐Ÿ™‚

 2.   
  Mv-Highway's avatar

  Ik kreeg toch een aantal Uncharted flashbacks tijdens deze trailer.

 3.   
  jamrex007's avatar

  volgens mij verscheen deze trailer al vanochtend hiet op gamersnet? maar dat maakt niks uit de trailer ziet er ook zo mooi uit, ben vooral benieuwd naar het verhaal. hopelijk word deze net zo goed als de nieuwe Uncharted die ook in dat jaar uitkomt.

 4.   
  jamrex007's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Ik heb net nog meer zin in de nieuwe Tomb Raider gekregen. :)"

  Misschien komt er op de E3 een nieuwe demo ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  ”jamrex007″ schreef, "volgens mij verscheen deze trailer al vanochtend hiet op gamersnet? maar dat maakt niks uit de trailer ziet er ook zo mooi uit, ben vooral benieuwd naar het verhaal. "

  De trailer stond vanmorgen inderdaad in een nieuwsbericht. Die was echter doorgelinkt naar het youtubekanaal van Gametrailers, omdat de trailer tijdelijk exclusief was. Zo hebben wij hem ook in de database staan en kan je hem dus makkelijk terugvinden op de gamepagina ed. ๐Ÿ˜‰

  Daarnaast is het inderdaad ook geen straf om deze trailer nog een tweede keer te bekijken. ๐Ÿ™‚

 6.   
  toqeer's avatar

  omg hier wacht ik all zo lang sinds ik van deze game heb gehoord
  en wat ziet die lara er mooi uit dit word egt zo vet ๐Ÿ˜›

 7.   
  yostiemontana's avatar

  Mooie trailer, ik ben benieuwd hoe het eindresultaat is. Ik zag trouwens dat toen ze aan het begin van de trailer ondersteboven hing, alleen haar paardenstaart naar beneden hing, de rest van haar haren tarten de wetten van de zwaartekracht?!? ๐Ÿ˜†

 8.   
  Danielle.k's avatar

  Jammer dat hij is uitgesteld maar hopelijk maakt dat de game alleen maar beter.

 9.   
  Tadao's avatar

  Wacht, is de ‘lara croft’ game dan al uit?
  En ik weet dat het allemaal dramatisch is en traumatiserend, maar is dat niet een beetje erg veel gekrijs? Verder ziet het er wel mooi uit

 10.   
  LXZ-76's avatar

  Tadao schreef, "Wacht, is de ‘lara croft’ game dan al uit?
  En ik weet dat het allemaal dramatisch is en traumatiserend, maar is dat niet een beetje erg veel gekrijs? Verder ziet het er wel mooi uit"

  Dit is wel het aller eerste avontuur van Lara. Deze gebeurtenissen defineren haar karakter zoals we dat tegenkomen in de rest van de franchise.

  Dit lijkt me de meest geniale Tomb Raider game tot nu toe te worden. Ze hebben zeker een goede draai aan de franchise weten te geven.

 11.   
  jamrex007's avatar

  Trouwens nu ik de trailer goed heb bekeken lijkt deze een beetje op de tv serie Lost, want je ziet ook een vliegtuig wat is neergestort en nog wat mensen die waarschijnelijk in dat vliegtuig zaten.

 12.   
  blackname's avatar

  yostiemontana schreef, "Mooie trailer, ik ben benieuwd hoe het eindresultaat is. Ik zag trouwens dat toen ze aan het begin van de trailer ondersteboven hing, alleen haar paardenstaart naar beneden hing, de rest van haar haren tarten de wetten van de zwaartekracht?!? ๐Ÿ˜† "

  Haha ziet er inderdaad best stom uit ja, maar voor de rest prachtig lijkt op goed verhaal veel actie horror enige wat ik nog vraag is een flink lange gameplay.

 13.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik kan niet wachten ๐Ÿ˜€

 14.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Ziet er wel echt vet uit.

 15.   
  See4urSelf's avatar

  Wat duurt het nog laaaaang ๐Ÿ™

 16.   
  Vlad-x's avatar

  0:20
  Goh, toch leuke physics, waarbij alleen haar paardestaart omlaag hangt, en de rest van het haar lekker langs haar gezicht blijft hangen. ๐Ÿ˜‰

  Edit: Woops, repost.