LEGO The Lord of the Rings eindelijk officieel in aantocht

Fans van de LEGO-games kijken ernaar uit en de geruchten over de komst deden al een tijd de ronde, maar nu is het zeker! LEGO The Lord of the Rings is in ontwikkeling. Ontwikkelaar Travelers’ Tales en uitgever Warner Brothers gieten de bekende boeken en filmtrilogie in een LEGO-vorm. Het verhaal van de game volgt de originele vertelling van de ring, Frodo Baggins en zijn onwaarschijnlijke gezelschap, maar natuurlijk wordt het geheel wel op een grappige manier verteld. Tom Stone, Managing Director bij TT Games, is blij dat er eindelijk een LEGO-game van de bekende trilogie gemaakt wordt.

We zijn enorme liefhebbers van The Lord of the Rings-franchise en zijn ongelooflijk blij dat we onze speciale LEGO familie-vriendelijke touch op dit klassieke fantasy-avontuur kunnen drukken. We hebben van The Lord of the Rings-films datgene waarmee de fans vertrouwd zijn en van houden gecombineerd met de speelse LEGO-stijl, die het verhaal en de gameplay toegankelijk maakt voor gamers van alle leeftijden.
Spelers kunnen in LEGO The Lord of the Rings naast Frodo de hobbit ook verschillende andere karakters besturen. Zo kun je Aragorn de ranger, Gandalf de tovenaar, Legolas de elf, Gimli de dwerg, Boromir een man van Gondor en Frodo’s hobbit vrienden Sam, Merijn en Pepijn onder de knoppen krijgen. Er zal ook gevochten worden, want de Orcs, de Uruk-hai, de Balrog en andere angstaanjagende vijanden maken de weg naar Mordor erg onveilig.

Het nieuwe LEGO-spel verschijnt in de herfst van 2012 voor de Xbox 360, PlayStation, PC, PlayStation Vita, 3DS en DS. Vergeet niet de eerste LEGO The Lord of the Rings teaser trailer te bekijken.

  1.   
    Sarge's avatar

    Beste game-nieuws in jaren! 😛

  2.   
    AweSomeGlory's avatar

    Tja, weer een lego game.