Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Guardians of Middle-Earth Debut Trailer

Gisteren werden we verblijd met de aankondiging van een nieuwe Lord of the Rings-game, genaamd Guardians of Middle-Earth. Van dit MOBA-spel is nu ook de eerste trailer verschenen, waarin we onder andere Gimli, Sauron, Legolas en Gandalf hun opwachting zien maken.

 1.   
  nivlem's avatar

  haha, die smeagol ๐Ÿ˜€

 2.   
  Ken2BE's avatar

  Tja wat moet ge hier van zeggen ๐Ÿ˜•

 3.   
  Hitman047's avatar

  Ken2BE schreef, "Tja wat moet ge hier van zeggen ๐Ÿ˜• "

  Ja, het wordt er niet echt veel duidelijker op… ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  RenevdGijp's avatar

  Ziet er super vet uit!

 5.   
  Jarek's avatar

  Awesome! ๐Ÿ˜€

 6.   
  R1chardTM's avatar

  Jammer dat de trailer niets over de game zegt. Ook jammer dat de trailer geen zak met de verhalen van Tolkien te maken heeft.

 7.   
  Lazar93's avatar

  die sauron…. Lachwekkend, ik draai hier niet warm van, Ian mckellen mist.
  Dat vond ik ook zo jammer aan LOTRO Er staat Lord of the rings boven maar het geeft niet de lord of the rings sfeer, en dat vind ik dan al weer een groot gemis. En ik hou van verhalende games dus deze maar afwachten met de PVP focus. ( beste lotr spel tot op heden nog steeds BFME en Third age) Dit is puur mijn mening

 8.   
  Flapjack's avatar

  martoost schreef, "die sauron…. Lachwekkend, ik draai hier niet warm van, Ian mckellen mist.
  Dat vond ik ook zo jammer aan LOTRO Er staat Lord of the rings boven maar het geeft niet de lord of the rings sfeer, en dat vind ik dan al weer een groot gemis. En ik hou van verhalende games dus deze maar afwachten met de PVP focus. ( beste lotr spel tot op heden nog steeds BFME en Third age) Dit is puur mijn mening"

  ik ben hard lotr fan(alle lotr boeken gelezen incl.silmarrilion, the hobbit en de aanhangsels. en ik wordt hier ook niet warm van. zowiezo lotr games vind ik altijd al wat zwakjes geweest. maar ian mckellen is niet de gandalf .. het is gewoon acteur die goed zijn rol doet.. wat tolkien probeerde duidelijk te maken is goed in de boeken en films gelukt. maar ‘de’ sfeer ontbreekt inderdaad in de games, misschien ligt het aan warner bross misschien ook niet,
  desalniettemin (ik) geef het een kans. maar meer ook niet! ๐Ÿ˜‰

  EDIT: lees net dat het voor consoles is ๐Ÿ˜ฅ en die heb ik niet 8)