Nieuwe Star Wars game wordt het volwassen Star Wars 1313

Vorige week brachten we je het nieuws dat LucasArts met een nieuwe game op de proppen komt op de E3. Vandaag liet de ontwikkelaar van Star Wars games al weten wat er precies getoond gaat worden op de E3: het volwassen Star Wars 1313.

Star Wars 1313 is een third person avontuur op ‘Level 1313’, het onderste gedeelte van de metropolis-planeet Coruscant. Level 1313 staat bekend als de beruchte onderwereld van het criminele circuit in het universum. Als speler zul je moeten overleven tussen intergalactische tuig als een heuse ‘bounty hunter’. Spelers kunnen geen gebruik maken van The Force en moeten dus vertrouwen op hun eigen vaardigheden en allerhande typische gadgets en exotisch wapentuig.

Star Wars 1313 dives into a part of the Star Wars mythos that weโ€™ve always known existed, but never had a chance to visit. We are committed to bringing the best gameplay experience and visual fidelity to life and I truly believe the work we are showcasing at E3 will speak for itself.
Aldus Paul Meegan, CEO van LucasArts. Star Wars 1313 zal volop getoond worden op de beurs in Los Angeles. Zijn we al benieuwd naar deze kersverse, nieuwe game in het Star Wars universum?

 1.   
  Sarge's avatar

  Awesome! Eindelijk nog eens eentje die star wars eer aan doet, ipv al die mottige kinect/wii games ๐Ÿ™‚

 2.   
  FishHookz's avatar

  Had stiekem gehoopt op Battlefronts 3 maar hier kan ik mee leven ๐Ÿ™„

 3.   
  King of Heroes's avatar

  Ik hoop dat je ook een lichtzwaard hebt… ๐Ÿ™‚ Anders is er voor mij niets aan :p

 4.   
  Toetsje20's avatar

  Ben reuze benieuwd hoe het allemaal eruit gaat zien. ๐Ÿ™„

 5.   
  Sarge's avatar

  GN Assassin schreef, "Had stiekem gehoopt op Battlefronts 3 maar hier kan ik mee leven :roll:"

  Ik denk dat dit al een tijdje bekend is dat die voorgoed van de baan is ๐Ÿ™ Maar ik hoop toch ook nog altijd op een soort reboot van SW: Battlefront

 6.   
  Codename_black's avatar

  Star wars zonder force is als Halo zonder spartans! ๐Ÿ™

 7.   
  MistWalker's avatar

  ik zou er eerst een gameplay trailer van willen zien als stof tot nadenken ๐Ÿ˜•