GN In Beeld: mei 2012

In GN In Beeld verzamelen we de vetste video’s die de afgelopen maand op GamersNET zijn verschenen. Tientallen trailers zagen het levenslicht in mei, maar alleen de beste verdienen een plaatsje in deze editie van GN In Beeld. Deze selectie is tot stand gekomen in samenwerking met jullie: bezoekers konden op het forum stemmen wat hun favoriete trailer van de afgelopen maand was. Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt van de GN On Tours die je niet mag missen. Lees en kijk dus snel verder!Jullie hebben via het forum de afgelopen week de kans gehad om te stemmen op je favoriete trailer. De meningen liepen zeer uiteen, maar de eerste gameplay trailer van Assassin’s Creed III is de onbetwiste winnaar geworden. De live action video van Metro: Last Light veroverde de tweede plaats, op de voet gevolgd door de zeer indrukwekkende trailer van The Last of Us.


Ook deze maand verschenen er weer de nodige video’s van DLC-pakketten. Die van de Dawnguard DLC voor Skyrim kreeg de meeste aandacht (vanwege de late verschijningsdatum konden bezoekers helaas niet meer op deze video stemmen), al trok ook de Launch trailer van de Rebellion DLC voor Mass Effect 3 veel bekijks. Activision presenteerde ons trots de tweede Content Collection voor Modern Warfare 3, terwijl Bioware middels een spraakmakende video onthulde welke nieuwe content de aankomende update voor The Old Republic zal bevatten. Kortom: er verschijnt de komende tijd genoeg extra content om je uren bezig te houden.


Het is algemeen bekend dat een game die gebaseerd is op een film vaak extreem slecht is. Maar een game die gebaseerd is op zes films? Dat klinkt als een levensgevaarlijke actie… Toch ziet de eerste trailer voor 007 Legends er zeer aangenaam uit.Hieperdepiep hoera, de E3 komt er weer aan! Het grootste game-evenement van het jaar staat voor de deur, maar al voordat het startschot van de beurs klinkt worden er vaak reeds de nodige pre-E3 trailers vrijgegeven. Helaas was het aantal pre-E3 trailers dit jaar wat karig, maar dat maakte de blijdschap des te groter toen de eerste het levenslicht zag. Met de supervette Far Cry 3 trailer is de toon meteen al gezet!


De Launch trailer van Battleship trok afgelopen maand het minst bekijks. Niet geheel zonder reden, want Leon Stougie beoordeelde de game in zijn review met een pijnlijke 4. En dat terwijl de trailer er nog best aardig uitziet…


Het is komkommertijd, dus helaas werden de crewleden van GamersNET deze maand bar weinig op pad gestuurd. Daarom slechts één GN On Tour, maar wel meteen een extreem leuke waarin Peter en Richard de Elf Fantasy Fair bezoeken. Op dit evenement komen jaarlijks honderden mensen af die zich verkleden als elf, piraat of ander wezen. Het uitgelezen moment om jullie meteen het één en ander te vertellen over de piratengame Risen 2.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Ik moet bekennen dat ik er in eerste instantie nog m’n twijfels bij had, maar na het zien van de uitvoering is dit eigenlijk best een leuk, nieuw item. 😉

 2.   
  lassieman's avatar

  Inderdaad, grappig overzicht zo 😉

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Leuk item, en makkelijk om even leuke content te bekijken!