Hobbit-film krijgt bijbehorende game genaamd Guardians of Middle-Earth

De The Lord of the Rings-franchise heeft al veel games opgeleverd, maar nu de film The Hobbit over een tijd verschijnt wordt er ook al gewerkt aan een nieuw spel. Dit keer onder de naam Guardians of Middle-Earth en onder de vlag van ontwikkelaar Monolith Productions. Het bedrijf dat bekend is van F.E.A.R., Captain Claw, Condemned en Gotham City Impostors.

Monolith Productions noemt Guardians of Middle-Earth een MOBA-game, dit staat voor Multiplayer Online Battle Arena. Dit houd in dat de game zich volledig op PvP zal gaan focussen. Spelers kunnen onder andere vechten als Gandalf, Sauron en Gollum. Het spel wordt verwacht in de herfst van dit jaar en zal hier en daar wat gaten in het verhaal van The Hobbit: An Unexpected Journey opvullen. Het eerste deel van de verfilming van de The Hobbit verschijnt 13 december, op MoviesNET lees je meer over de The Hobbit.

 1.   
  RenevdGijp's avatar

  Kan leuk worden, Battle for Middle Earth zijn goede games, hopen dat ze hier iets goeds uitpersen! LoRD is namelijk zeker een serie met genoeg inspiratie voor games!

 2.   
  toqeer's avatar

  waarom remaken ze gwn niet the hobbit op ps3 maar dan
  honderd keer beter dan eerst met een paar aanpassingen om dat
  het toen tog al matig was 😛