Gerucht: Splinter Cell 6 heet Blacklist

Hoe dichter we bij de E3 komen, hoe meer geruchten er naar buiten komen. Dit is ook voor de franchise Splinter Cell het geval. De laatste geruchten over Splinter Cell 6 zijn namelijk dat de game Splinter Cell: Blacklist heet en in januari 2013 verschijnt voor de Xbox 360, PlayStation 3 en Wii U.

Een gebruiker van NeoGAF beweert zelfs de game al gezien te hebben. Hij zegt dat Sam er als vanouds goed uitziet en dat Blacklist waarschijnlijk een direct vervolg op Splinter Cell: Conviction is.

Dinsdag 5 juni om middernacht houdt Ubisoft haar persconferentie, dus dan horen we vast meer. Tot die tijd zullen we het met dit soort geruchten moeten doen.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Ik heb wel weer zin in een nieuwe Splinter Cell 😉 Zijn altijd mooie en uitdagende games.

 2.   
  Killafist's avatar

  ik moet eerlijk zeggen dat na de laatste splintercell niet snel een nieuwe zal kopen…..

 3.   
  jamrex007's avatar

  is dit een vervolg op Conviction? hoe zit het dan precies met ps3 eigenaren want die hebben Conviction nooit kunnen spelen op Playstation 3, of komt die alsnog uit? zal wel logich zijn want dan weet je waar het verhaal over gaat.

 4.   
  Alfa Warrior's avatar

  Als ‘ie goed op de PC werkt (en dus niet als Conviction) dan is het een koop :D.
  + het een co-op heeft.

  ”jamrex007″ schreef, "nooit kunnen spelen op Playstation 3, of komt die alsnog uit? zal wel logich zijn want dan weet je waar het verhaal over gaat."

  1 Game: Crysis 2.

  Crysis 1 verscheen pas jaren later op de Consoles, maar Crysis: Warhead is nooit verschenen.

  Sommige games verschijnen nou eenmaal niet en de ontwikkelaar gaat er van uit dat als je van de serie houd, je hem wel op een andere console speelt.

 5.   
  Relief's avatar

  ”Defqon 1″ schreef, "ik moet eerlijk zeggen dat na de laatste splintercell niet snel een nieuwe zal kopen….."

  Grappig. Ik vond Conviction geniaal goed. Ik heb nog nooit kunnen wennen aan de oudere splinter cells. Dat constante gesluip is te saai. Ik heb liever keuze.

 6.   
  GamerJaime's avatar

  Relief schreef, "

  ”Defqon 1″ schreef, "ik moet eerlijk zeggen dat na de laatste splintercell niet snel een nieuwe zal kopen….."

  Grappig. Ik vond Conviction geniaal goed. Ik heb nog nooit kunnen wennen aan de oudere splinter cells. Dat constante gesluip is te saai. Ik heb liever keuze."

  Precies mijn mening! Hoop dat die keuze er in Splinter Cell 6 ook weer in zit. Ik haat het als je verplicht wordt om 1 speelstijl te spelen. Ik wil keuze,vrijheid en keiharde actie!

 7.   
  Fischer's avatar

  Ik dacht dat hij Retribution zou gaan heten. Tenminste dat had ik een tijdje terug gelezen.