GamersNET op E3: hoe kun jij ons volgen

De E3 is voor gamers naruurlijk één van de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar. Waarom? Bijna alle ontwikkelaars en uitgevers laten dan namelijk zien wat zij gaan doen het komende jaar. Daarom krijgen we volgende week ook veel meer te zien van de Wii U en zijn titels, Halo 4, The Last of Us, PS Vita games, Hitman, Assassin’s Creed III en nog veel meer. Ook verwachten we natuurlijk nieuwe aankondigingen, dus wellicht zijn ook Dragon Age 3 en heel misschien zelfs een nieuwe Batman te zien.

Jullie kunnen je voorstellen dat het daarom ook op GamersNET heel erg druk wordt, want de redactie thuis houdt jullie op de hoogte van al het nieuws en alle nieuwe trailers en Tom en Peter doen op verschillende manieren verslag vanuit Los Angeles. En omdat het een drukte vanjewelste wordt op de site willen we jullie graag een overzicht geven van de manieren waarop je de E3 kunt volgen via GN. Iedereen vindt andere dingen leuk, dus op deze manier kan iedereen zijn content kiezen, of gewoon alles bekijken, lezen en/of luisteren.

ight10Twitter-extravaganza
Verreweg de snelste manier om Tom en Peter te volgen is via Twitter. Tijdens de E3 zal op de frontpage van GamersNET een heuse Twitterfeed draaien. Iedereen die een Twitteraccount heeft en de hashtage #GNE3 gebruikt zal zijn of haar berichten in de Twitterfeed zien verschijnen. Zo kun je direct zien wat de redacteuren van GamersNET beleven en meediscussiëren over verschillende onderwerpen.

Live Blog persconferenties en GN Chat!
Voor de mensen die ’s nachts de persconferenties volgen is het vaak een saaie en eenzame bedoeling. Bij GamersNET gelukkig niet, want wij zullen alle persconferenties volgen en via een Live Blog jullie op de hoogte houden van de meest opvallende nieuwtjes. Daarnaast kunnen jullie direct meechatten, want tijdens elke persconferentie starten wij de GN Chat! Laat trouwens ook even weten of je komt door je aan te melden via de sociale media.
4 juni 18:30 Microsoft
4 juni 22:00 Electronic Arts (streamen we zelf op GamersNET!)
5 juni 00:00 Ubisoft
5 juni 03:00 Sony
5 juni 18:00 Nintendo

GN ON TOUR
Vorig jaar waren we al de eerste met elke dag een nieuwe GN ON TOUR en ook dit jaar willen we weer de eerste zijn. Tom en Peter doen elke dag verslag van de beurs door middel van onze welbekende video-items, zodat je het snelst op de hoogte bent van al onze meningen. En het beloven dit jaar weer epische beelden te worden vanuit Los Angeles!

GN Fotoreportage
Sfeerbeelden zijn heel tof, maar het bewerken van videomateriaal tot een GN ON TOUR duurt natuurlijk wel even. Daarom gaan we ook proberen om elke dag wat leuke en interessante foto’s te maken. Een verzameling kiekjes om je een impressie te geven van de dag en om steeds vlot al wat sfeer te proeven van alles omtrent de E3. En wie weet zijn we ook wel zo gek om onze foute acties tijdens een van de vele feestjes vast te leggen op foto’s.

Previews
In de periode na de E3 zullen er vele previews verschijnen van de games die we gezien hebben op de E3. Natuurlijk is dit niet zo snel als de GN ON TOURs, maar wel een stuk uitgebreider, dieper en langer! Houd ons dus in de gaten om alles te weten te komen over jouw favoriete games.

GamersNET RADIO
ight10GamersNET RADIO is een grote hobby voor de GamersNET-redacteuren en net als vorig jaar zullen wij meerdere afleveringen vanuit de hotelkamer maken, om direct te vertellen wat wij van de dag vonden.

GN Docu – Hoogtepunt van het jaar
Een aantal weken na de E3 zal de eerste GN Docu verschijnen met de titel: Hoogtepunt van het jaar. Want dat is de E3 natuurlijk voor elke gamer. Wij gaan jullie in deze docu vertellen wat er allemaal bij komt kijken om een beurs te verslaan en laten jullie alles achter de schermen zien.

 1.   
  Sympharion's avatar

  Vannacht om 0:00 uur is de Pre-E3 Nintendo Direct van Nintendo. Hier vertellen ze weer wat info over de Wii U. En op dinsdag om 18:00 uur is de hoofdshow van Nintendo.
  Op deze site kan je de Nintendo Direct bekijken:
  http://www.nintendo.co.jp/nintendo_direct_pre_e3_2012/nl/index.html

  Edit: De live-stream staat ook al op GamersNET. 🙂

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Sympharion schreef, "Vannacht om 0:00 uur is de Pre-E3 Nintendo Direct van Nintendo. Hier vertellen ze weer wat info over de Wii U. En op dinsdag om 18:00 uur is de hoofdshow van Nintendo.
  Op deze site kan je de Nintendo Direct bekijken:
  http://www.nintendo.co.jp/nintendo_direct_pre_e3_2012/nl/index.html"

  kan je die morgen ook ergens terug kijken?

 3.   
  Sympharion's avatar

  soldierarjan schreef, "

  ”Sympharion” schreef, "Vannacht om 0:00 uur is de Pre-E3 Nintendo Direct van Nintendo. Hier vertellen ze weer wat info over de Wii U. En op dinsdag om 18:00 uur is de hoofdshow van Nintendo.
  Op deze site kan je de Nintendo Direct bekijken:
  http://www.nintendo.co.jp/nintendo_direct_pre_e3_2012/nl/index.html"

  kan je die morgen ook ergens terug kijken?
  "

  Volgens mij wel. Op de site van Nintendo gewoon als het goed is. Die zenden het later nog gewoon de hele tijd uit.
  Op de site staat: “En als je de live uitzending niet kan zien, kun je deze erna bekijken op deze pagina, wanneer je maar wilt.”

  Dus ja, kan.
  Ook gewoon op deze site denk ik:
  http://www.nintendo.co.jp/nintendo_direct_pre_e3_2012/nl/index.html