Sterft Batman in Dark Knight Rises ?

In de comics breekt Bane de rug van Batman. In The Dark Knight Rises staan deze twee krachten ook tegenover elkaar. Het derde deel is tevens het laatste en sluit het verhaal af, maar hoe? In een gesprek met David S. Goyer vertelt de schrijver vaag wat ons te wachten staat.

The final scene of ‘The Dark Knight Rises’ is exactly that scene we talked about then. It remained completely unchanged. We both knew in our hearts that we were onto something special. I have to tell you, having finally seen everything strung together a little while ago and seeing that scene, I got a complete lump in my throat.

Er wordt flink gespeculeerd dat het einde van Batman nabij is. Of dit ook de dood betekent van de superheld is nog onduidelijk. In de comics neemt een nieuwe Caped Crusader het over van de gebroken Batman.

Aangezien met The Dark Knight Rises de trilogie ten einde is, zou het dus best kunnen zijn dat we in de toekomst nog wel een Batman krijgen te zien maar Bruce Wayne met pensioen is. Vanaf 20 juli gaan we het meemaken.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren