Heet nog onaangekondige DLC Skyrim Hearth Fire?

Hoewel de eerste DLC voor Skyrim nog moet verschijnen, gaan de geruchten over een nog onaangekondigd uitbreidingspakket al de rondte. Er is namelijk gebleken dat ZeniMax Media, het moederbedrijf van Bethesda, ‘Hearth Fire’ als trademark geregistreerd heeft.

Skyrim bevat een skill book met een vergelijkbare naam, namelijk ‘2920, vol 09 โ€“ Hearth Fire’. Door dit boek te lezen, gaat je conjuration skill omhoog. Het lijkt dus voor de hand te liggen dat in de mogelijke uitbreiding magie in de hoofdrol zal staan.

Wat in ieder geval zeker is, is dat er tijdens de E3 meer bekendgemaakt zal worden over Dawnguard, de eerste DLC voor het immens populaire Skyrim.

 1.   
  Gunrunner120's avatar

  Hoe meer skyrim hoe beter ๐Ÿ˜†

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Na de drukke periode, wat ook de tentamens zijn, ga ik maar eens verder met Skyrim. Kan ik tegen die tijd misschien die DLC aanschaffen xD.

 3.   
  Hitman047's avatar

  Ben benieuwd, de vorige keer dat er een trademark opdook bleek het idd. om DLC te gaan.

  BTW, Heartfire is ook de negende kalendermaand in Tamriel. Het hoeft dus niets met magie te maken te hebben. ๐Ÿ˜‰

 4.   
  RenevdGijp's avatar

  En dat moet je ook nog spelen, maar goed. Zomervakantie staat voor de deur en dan is niks beter dan Skyrim. Benieuwd wat dit wordt, en naar de prijs!

 5.   
  Tadao's avatar

  RenevdGijp schreef, "En dat moet je ook nog spelen, maar goed. Zomervakantie staat voor de deur en dan is niks beter dan Skyrim. Benieuwd wat dit wordt, en naar de prijs!"

  tijdens de warme zomerdagen naar het koude land van skyrim?