Sony lanceert ‘Ice White’ PlayStation Portable in Europa

Voor consumenten die de PlayStation Vita nog te duur vinden, beginnend bij 249 euro, kunnen ook nog voor Sony’s eerste handheld gaan. Het Japanse bedrijf komt nu immers met een nieuwe versie van de PlayStation Portable in de kleur ‘Ice White’.

Deze PlayStation Portable is een E1000-model en er kunnen alleen downloadable games op gespeeld worden; de UMD-ingang is niet ingebouwd. De Ice White-versie zal 99,99 euro gaan kosten, een exacte releasedatum voor Europa is niet bekendgemaakt.

 1.   
  lassieman's avatar

  Ziet er wel netjes uit, alleen zijn ze er denk een beetje laat mee. Nu is die Vita er al en ik denk niet dat de PSP nog heel interessant is.

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Waarom een PSP als ze de Vita echt moeten gaan sluiten aan de man?

 3.   
  Hitman047's avatar

  lassieman schreef, "Ziet er wel netjes uit, alleen zijn ze er denk een beetje laat mee. Nu is die Vita er al en ik denk niet dat de PSP nog heel interessant is."

  Waarom niet? De PSP is nog altijd razend populair (met name in Japan). De verkoopcijfers liggen ook ver boven die van de Vita, omdat hij 1. veel goedkoper is. 2. er zijn meer games beschikbaar. 3. er komen nog (maandelijks) nieuwe games voor uit. Pak er voor de grap maar eens een releaselijst en de verkoopcijfers van beide handhelds bij.

  Ook zonder Wi-Fi blijft dit budget-model een uitstekende koop. Voor iedereen die er geen heeft, en een handheld wil hebben, lijkt dit me het moment om in te stappen. 😉

 4.   
  Remco_MUFC's avatar

  Ziet er inderdaad netjes uit. Maar ik hak af op het feit dat je de Games moet downloaden. Dat zal namelijk wel weer via de playstation store moeten en daar lopen de Game prijzen al snel op in de hogere euro’s 😡 😕

 5.   
  Gunrunner120's avatar

  Ik snap wel waarom ze nu pas doen als ze het bij launch hadden gedaan hadden ze geen extra geld kunnen ophalen zoals ze nu doen.

 6.   
  toqeer's avatar

  wat heeft dat nu nog voor zin als ze die white een paar jaar
  eerder hadden uitgebracht voor 100 euro dan hadden
  ze nog meer winst gemaakt dan nu 🙄

 7.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  pff…geen wifi met umd kost 100 euro zonder wifi zonder umd wss een geheugenkaart van 16gb voor richting de 130 euro :s