Tweede open beta Guild Wars 2 op 8 juni

Groot nieuws voor de fans van Guild Wars 2, want 8 juni aanstaande gaat de tweede open beta van de game van start. Op de bewuste vrijdag kunnen spelers vanaf 21.00 uur inloggen om vervolgens tot maandagochtend 08.59 uur te spelen.

Voor mensen die eerder met de beta hebben meegedaan is er leuk nieuws, want hun karakters zijn nog steeds actief. Je kunt dus doorgaan waar je was, tenminste, als je de game hebt gereserveerd, want alleen dan kun je meedoen met de beta. Geregistreerde spelers zullen binnenkort een email ontvangen met informatie over het inloggen.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Awesome, dat is precies na mijn verjaardag 8)

  2.   
    fdennis's avatar

    Mooi weer lekker verder met mijn ele:)

  3.   
    Fox's avatar

    Kan iemand me overtuigen ( een gw speler met meer dan 2000+ uur ) waarom ik dit spel zou gaan spelen? Van wat ik nu heb gezien is het nu meer gecentreerd op het individu en niet op het team.

  4.   
    grassyfuzz's avatar

    oh nice 😀

  5.   
    Ika Q's avatar

    Fox schreef, "Kan iemand me overtuigen ( een gw speler met meer dan 2000+ uur ) waarom ik dit spel zou gaan spelen? Van wat ik nu heb gezien is het nu meer gecentreerd op het individu en niet op het team. "

    Je hoeft hierbij weinig zorgen te maken, verandering kan misschien een schok zijn. Maar individu is zeker wat het belangrijkste is in GW2. Je hoeft vrijwel bijna nooit in een team te zitten, er vlak bij staan is al goed genoeg en je doet al mee. En het is gebalanceerd met hoeveel spelers in de buurt zijn. Dus alleen spelen, geen probleem. En iedere class heeft zijn voordelen en nadelen en dat is leuk om het te ontdekken.

  6.   
    xHouse's avatar

    Fox schreef, "Kan iemand me overtuigen ( een gw speler met meer dan 2000+ uur ) waarom ik dit spel zou gaan spelen? Van wat ik nu heb gezien is het nu meer gecentreerd op het individu en niet op het team. "

    Als je meer dan 2k uren op de orginele GW hebt gespeeld lijkt het me vrij raar dat je het tweede deel zelfs niet wil proberen.

    Veranderingen heb je altijd en volgens mij word GW2 net zo leuk als de vorige delen.

    Groetjes.

  7.   
    irapi's avatar

    Vet! Nu al zin in :).

  8.   
    blackname's avatar

    hopelijk heb ik niet meer die rare blauwe textures in mn scherm

  9.   
    Greene's avatar

    Ga het spel zeker halen heb al 4000 uren op de teller bij GW 1. ik vindt het wel een verfrissend game concept eindelijk eens een online spel waar je niet altijd in een groep moet zijn om ver te komen.. als je zin hebt kun je samen spelen maar het hoeft niet idiaal voor mij omdat ik niet veel tijd heb en onregelmatig online ben.
    GW2 word zeker een succes heb er nu al zin in. heb al meteen een homepage gemaakt voor de game!
    ..GW2 en Borderlands 2.. 😀
    Groetjes Greene.