Infinity Ward op zoek naar nieuw personeel voor een onaangekondigde next-gen titel

Activision verwacht de next-gen consoles aan het eind van 2013. Dat valt te concluderen uit nieuwe werving en selectie details van ontwikkelaar Infinity Ward. Laatstgenoemde ontwikkelaar is namelijk op zoek naar een “senior network engineer” voor een onaangekondigde titel voor de volgende generatie consoles.

Come work with the game industry’s brightest to design and implement high level network code for an exciting unannounced title for next generation console systems.
Verder zijn er weinig hints bekendgemaakt, behalve dat de kandidaat veel interesse in games dient te hebben, het liefst voor first-person shooters. Drie keer raden om welke game het waarschijnlijk gaat.

Aangezien Infinity Ward en Treyarch elkaars releases om de twee jaar afwisselen, ligt het voor de hand dat het hier om de eerste next-gen Call of Duty gaat. Wanneer de cyclus niet doorbroken wordt, kunnen we er vanuit gaan dat in ieder geval aan het eind van 2013, gamers volop aan de slag kunnen met de next-gen consoles van Microsoft en Sony.

 1.   
  Remco_MUFC's avatar

  Zou graag willen, maar ik ben meer een Website Bouwer 😉

 2.   
  Hillianii's avatar

  Er komt dus weer een nieuwe CoD in 2013? Hahaha, ze gaan nooit ophouden!

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Nieuwe CoD, bij deze!

 4.   
  perryv's avatar

  deze wordt beter dan de afgelopen call of dutys, omdat deze voor de xbox 720 word gemaakt inplaats van de 360, of is dat gewoon slechte hoop?

 5.   
  Gunrunner120's avatar

  nog een nieuwe CoD 😛

 6.   
  Neolite's avatar

  Is al zeer lang bekend. Microsoft en Sony zullen eind 2013 een nieuwe console op de markt brengen. Dit is niet officieel bevestigd maar de geruchten zijn heel erg sterk en daarnaast zou het ook volledig logisch zijn. Men wil niet te ver achterop raken bij Nintendo, die op dat moment al 1 jaar lang een betere console op de markt heeft.