Gerucht: Ghost Recon en Assassin’s Creed III komen naar PlayStation Vita

Op de sites van de Engelse webshops GAME en Zavvi zijn twee onaangekondigde games voor de PlayStation Vita verschenen, Ghost Recon: Final Mission en Assassin’s Creed III. Met de E3 in het verschiet, lijkt het aannemelijk dat deze games, indien ze echt in ontwikkeling zijn, tijdens de persconferentie van Sony of Ubisoft getoond worden.

GAME had Ghost Recon: Final Mission op zijn site staan, voor een bedrag van circa 44 euro. De releasedatum is niet bekend.

Zavvi toonde Assassin’s Creed III voor de Vita, met een prijskaartje van 39,55 euro. Het spel voor Sony’s handheld komt volgens de Engelse webshop tegelijkertijd uit met de consoleversies.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Dat er een Assassin’s Creed op de Vita komt was al bij de release van de handheld bekend, het was alleen nog even de vraag in welke vorm. Maar dit maakt het er niet veel duidelijker op:

  Zou dit echt de volledige versie van AC3 zijn (met remote play op de PS3?), of gaat het hier om een aangepaste handheld versie van het derde deel? Of vond Zavvi dit gewoon een leuk plaatje (Final artwork coming soon!) en zaaien ze hiermee onnodig veel verwarring?

  Vragen, vragen en nog eens vragen… 😳

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Als ze als volwaardige console games komen dan is dat echt super vet voor PS Vita bezitters. (Maar gelijk vraag ik me dan af: PS3, waarom nog een Vita als ik niet veel weg ben?). Maar het ding is nog te duur naar mijn idee!

 3.   
  Sympharion's avatar

  Mooie titel! AC3!
  Al vind ik eigenlijk dat de handhelds een eigen versie moeten krijgen en geen console port. Ik ben sowieso niet veel onderweg aan het gamen en op een console ziet het er ook nog eens mooier uit.
  Dat is ook de reden waarom ik nog zo weinig spellen op mijn Vita heb, bijna alle spellen die nu uit zijn voor de Vita zijn te duur voor hoe goed het spel is, heb ik al eens vaker gezien, of is (bijna) gelijk aan zijn console varianten.

 4.   
  toqeer's avatar

  vet als dit waar is assasins creed 3 op vita 🙂

 5.   
  StefanA's avatar

  Ik hoop echt dat Assassin´s Creed III naar de Vita komt.

 6.   
  fdennis's avatar

  Waarom nu nog met geruchten beginnen. Nog een week en we weten het want dan is de E3 er. En reken er maar op dat Sony gaat uitpakken met de Vita.

 7.   
  No4More's avatar

  Ik hoop dat wanneer assassins creed dezelfde versie is als de ps3/xbox 360 dat je maar 1 versie van de vita of de ps3 hoeft te kopen zodat je ze wel op beide platforms kan spelen 😀 Dus niet zoals rayman origins maarja, de tijd zal het leren 😀

 8.   
  lassieman's avatar

  Als dit zou kloppen zou het zeker goed nieuws zijn voor de PSV, maar grote kans dat het niet klopt..

 9.   
  Verwijder Mij!'s avatar

  No4More schreef, "Ik hoop dat wanneer assassins creed dezelfde versie is als de ps3/xbox 360 dat je maar 1 versie van de vita of de ps3 hoeft te kopen zodat je ze wel op beide platforms kan spelen 😀 Dus niet zoals rayman origins maarja, de tijd zal het leren :D"

  Had ergens gelezen dat spellen die cross-save ondersteunen op beide platformen gekocht moeten worden.

 10.   
  nunen007's avatar

  Ik denk dat ACIII niet hetzelfde zal zijn als op de consoles.