Harry Potter for Kinect onthuld

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een Harry Potter-game exclusief voor de Xbox 360 aangekondigd. Deze game, die ontwikkeld wordt door Eurocom Interactive, vertelt het verhaal van alle acht de films en het spel zal te besturen zijn met de Kinect. Samantha Ryan, werkzaam bij Warner Bros. Interactive Entertainment, geeft aan dat Harry Potter for Kinect gericht is op gamers van alle leeftijden:

Harry Potter for Kinect will engage Harry Potter fans old and new by bringing them into the wizarding world as truly active participants. Kids and parents will enjoy recreating their favourite Harry Potter adventures, from flying a broomstick in a Quidditch match, to battling pixies and duelling other wizards.
De nieuwste Harry Potter-game zal op een aantal verschillende manieren van de Kinect gebruik maken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen gezicht scannen zodat je met jezelf op avontuur kan. Ook zijn alle spreuken uit te voeren met echte handbewegingen en uitspraken.

De leukste momenten van de films zullen in de game, die je kan spelen met Harry Potter of met je eigen gemaakte personage, zitten. Samen spelen behoort ook tot de mogelijkheden. Er zal een coöperatieve modus aanwezig zijn, net als enkele mini-games die samen gedaan kunnen worden. Op onderstaande screenshots is te zien hoe Harry Potter for Kinect eruitziet.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  toqeer's avatar

  heb de eerste 3 delen lang geleden gespeeld ben uitgekeken op harry potter games 😛

 2.   
  AweSomeGlory's avatar

  Klinkt wel goed, maar de uitwerking zal niet zo vet zijn vrees ik.

 3.   
  lassieman's avatar

  Er zijn nog niet genoeg HP games zeker.. De Kinect uitwerking in HP7.1 was waardeloos, dus moet nog zien of dit wat wordt.

 4.   
  FishHookz's avatar

  Ik denk niet dat dit een heel erg succes zal worden 🙄

 5.   
  -B9D7L-'s avatar

  Zou mooi zijn als ze ooit een nieuwe HP serie maken. (Zonder kinect)

 6.   
  SN0WIE's avatar

  Dit word echt niks:P

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  lassieman schreef, "Er zijn nog niet genoeg HP games zeker.. De Kinect uitwerking in HP7.1 was waardeloos, dus moet nog zien of dit wat wordt."

  harry potter 7 part 1 en 2 de games waren sowieso waardeloos net een shooter alleen dan met toverstaffen alleen maar schieten achter elkaar en effe sluipen met kleed over je heen, Verder ziet het er wel grappig uit nooit een reden gezien voor kinect maar dit is wel grappig tot nu toe als het goed uitgewerkt word.

 8.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Toen ik een jaar of 6 was speelde ik altijd Harry Potter en de steen der wijzen en Harry Potter en de geheime kamer op mijn PC. Die games waren echt fantastisch, ik heb beide games heel vaak gespeeld toen der tijd. Toen kwam de derde game uit, Harry Potter en de gevangene van Azkaban en ook die game vond ik geweldig, de graphics waren erg verbeterd ten opzichte van het tweede deel. Toen kwam de 4e game uit, Harry Potter en de vuurbeker en die game was slecht, bagger gewoon. Toen kwam EA weer met het vijfde deel (slechter, met moeite gekocht.) en later met het zesde deel (nog slechter, zo slecht dat ik hem niet kocht) toen Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (zeer slecht) en tot slot met Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (dat is gewoon geen game meer te noemen). Als ze willen dat het laatste deel nog gespeeld wordt door iemand, zouden ze de game gewoon gratis weg moeten geven, en ook dan wordt het deel niet gespeeld. Ze zouden de game weg moeten geven met €50,- erbij en ze moeten dan zelfs de mensen smeken, willen ze de game voor 1 minuut spelen. Zo slecht.

  Toen kwam TT Games met Lego Harry Potter Years 1 – 4, geweldige game. Lego games, je houd ervan!!!……… Of niet… Later kwam TT Games nog met Lego Harry Potter Years 5 – 7 en ook die game was geweldig.

  In april 2012 kwam Microsoft met Kinect Star Wars, een bagger game die het spelen niet waard is. Erg jammer dat ze de game zo verk***** hebben. Dat je kan dansen met die gouden robot en die dikke blubber gast die erg onduidelijk/geen Engels praat. Dat is meer een DLC pack voor Dance Central 2, genaamd: Dance Central 2: Star Wars Dance DLC pack, dan dat dat een modus is in de game.

  Nu komt er een Harry Potter for Kinect. Wat zal ik daar van denken. Ik denk dat ik denk wat hierboven ^ staat. Ja… dat is wat ik denk van Harry Potter for Kinect… 😕