Civilization V dit weekend gratis op Steam

Goed nieuws voor liefhebbers van turn-based strategy-titels die momenteel krap bij kas zitten: Civilization V is dit weekend gratis te spelen op Steam! Deze actie loopt vanaf nu tot en met zondag 21:00 uur. Meer informatie vind je op de website van Steam.

Ben je na het gratis weekend helemaal verslingerd geraakt aan Civilization V, dan kun je de game tot en met maandag 18:00 uur met 75% korting aanschaffen. De normale versie kost je daardoor slechts €7,49, terwijl de Game of the Year-editie voor €9,99 van jou is. Een koopje voor deze topgame, die Wester in zijn review beloonde met een 9,3.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Goeie actie, erg scherpe prijs. Absoluut een aanrader. Hetzelfde geld overigens voor Red Orchestra 2. Gratis te spelen tijdens het weekend en voor een zacht prijsje te koop. 😉

 2.   
  ronineter's avatar

  je neemt me de woorden uit mijn mond

 3.   
  timishier's avatar

  al dik 12 uur inzitten en nog steeds alleen maar de eerste missie van de campaign gespeeld 😀 dit spel is zeer traag maar dat is ook wel weer eens leuk 😆

 4.   
  Hitman047's avatar

  timishier schreef, "al dik 12 uur inzitten en nog steeds alleen maar de eerste missie van de campaign gespeeld 😀 dit spel is zeer traag maar dat is ook wel weer eens leuk 😆 "

  Huh? Hebben we het hier wel over dezelfde game? Er is geen campaign in Civi… 😳

 5.   
  Talska's avatar

  Fijn want ik vraag me al jaren af wat voor game dit nou is.

  Maar eens proberen dan.

 6.   
  AweSomeGlory's avatar

  Ga ik zeker even proberen.

 7.   
  sthij's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Goeie actie, erg scherpe prijs. Absoluut een aanrader. Hetzelfde geld overigens voor Red Orchestra 2. Gratis te spelen tijdens het weekend en voor een zacht prijsje te koop. 😉 "

  Ik zag het bedankt !:D

 8.   
  HellViperX's avatar

  Reclame tussen het nieuws gedeelte -1 😡