GamersNET RADIO: aflevering 118 – De E3 is nabij!

Daniël en Peter zitten klaar voor ruim een uur GNR-plezier! Daarin blikken we voor de allereerste keer vooruit op de E3 en omdat Daniël er zit gaan we het uitgebreid over Sony hebben. De PlayStation 3 en Vita komen dus langs, maar ook is er ander nieuws deze week. Zo is er veel te melden rond de perikelen van Activision en het oude Infinity Ward, gaat Treyarch met Black Ops II het FPS-genre veranderen, zijn er geruchten rond Brothers in Arms: Furious 4 en is er voor singleplayer-gamers goed nieuws met betrekking tot The Elder Scrolls Online.

En dan de foto…

Daarnaast zingt Hans Otjes zijn lied en behandelen wij mailtjes van drie mensen.

Heb je zelf vragen, over de E3 bijvoorbeeld, vergeet niet te mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @GamersNETnl, @PetorGN, @DanieldeZwartGN

[radio]Luister hier naar aflevering 118 van GamersNET RADIO[/radio]

 1.   
  RenevdGijp's avatar

  Echt één van de beste, maar dan ook echt bijna één van de beste, GNR’s van het jaar!

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  @RenevdGijp

  Ik vind dit ook één van de beste GNR’s van dit jaar. Maar GNR afl. 112 op The Party in Eindhoven vond ik ook wel erg goed.

  Peter, leuke foto. Vorig jaar op de Gamescom in Keulen waren er 3 mensen verkleed als zombie met bloed en een wit gezicht. Daarmee ging ik op de foto. Daar doet deze foto mij aan denken.

  Ik zal eens wat vragen gaan verzinnen voor de E3. Ik kan in ieder geval niet meer wachten op de E3. nog één week en dan barst het in ‘The city of Angels’ los met de persconferenties en aankondigingen van nieuwe games en gameplay.

  Jullie gaan toch op Gamersnet.nl live de persconferenties streamen? Komt de live chat er dan ook weer net als bij de Marathon? Ik kijk er in ieder geval erg veel naar uit.