GN Poll: Ik heb hoge verwachtingen van de E3 2012!

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke twee weken geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van 14 mei, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

We merkten toen op dat de Nintendo 3DS en PlayStation Vita het op commercieel vlak slecht doen. Beide handhelds verkopen onder verwachtingen van Nintendo en Sony, waardoor ook de software-verkopen tegenvallen. Games voor mobiele apparaten met iOS of Android daarentegen vliegen over de virtuele toonbank en er zijn wereldwijd flink wat ontwikkelaars die een flinke boterham verdienen met de verkoop van deze goedkope spelletjes. Sommigen beweren daarom dat het tijdperk van dedicated handhelds voorbij is en dat games op telefoons en tablets de toekomst hebben. Wij vroegen je of jij het eens bent met deze mensen en toen bleek dat de meningen hierover verdeeld zijn: 46% vindt dedicated handhelds wel achterhaald, 54% niet. Een greep uit jullie reacties:

RenevdGijp:

De klassieke handhelds gaan verloren denk ik. De ontwikkeling is de afgelopen jaren zo snel gegaan, alles is anders. Zelfs als Nintendo en Sony nu beginnen met de ontwikkeling, moeten ze over een maand opnieuw beginnen, alles verandert super snel. Ik denk dat er zeker plaats is voor een nieuw handheld, alleen dat deze in combinatie ook als telefoon dient. À la de Sony Xperia Play dat probeerde, alleen dan gewoon beter ondersteunt!
soldierarjan:
Ik vind ze totaal niet achterhaald de handhelds. Je kan veel doen op een smartphone maar de spelletje zijn meestal kort en erg simpel. Op een echte handheld kan je kleine maar ook grote toppers spelen zoals op de vita uncharted en dat geeft voor mij toch echt wel een grote meerwaarde.
Carlos0_0:
Ik doe op me Vita/3DS ook alleen nog maar gamen en meer ook eigenlijk niet, Ik heb op me Vita wel facebook app erop gezet 1 keer gebruikt maar thuis zit ik toch wel achter me pc of laptop dus dat gaat makkelijker. En mee nemen doe ik hem niet en heb er toch geen 3G op dus doe ik dan wel op me mobiel.
Klik hier voor de meningen van de redacteuren van GamersNET.


Nieuwe stelling
Het zal je niet ontgaan zijn: de E3 staat voor de deur! GamersNET is dit jaar ook aanwezig en we zullen uitgebreid verslag doen vanaf de beurs in Los Angeles. Met de Wii U en een stortvloed aan nieuwe games belooft het een prachtig evenement te worden, maar zal hij wel kunnen opboksen tegen de E3 van 2011? De meningen hierover zijn verdeeld en wij zijn benieuwd of jij hoge verwachtingen hebt van de E3 2012. Wij vragen je daarom je mening te geven over de volgende stelling:

Ik heb hoge verwachtingen van de E3 2012!

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan over twee weken wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Ik heb zeker hoge verwachtingen van de E3 2012!
    Ik kijk veel uit naar GTA V, ACIII, Beyond Good&Evil 2.
    Vooral verwacht ik wel dat ze dit jaar meer spellen onthullen!

  2.   
    fdennis's avatar

    Ik heb geen hoge verwachtingen. Kijk namelijk het meeste uit naar gw2 , coh2 en GTA 5 en weet nu al dat we die niet gaan zien. Niet dat het daarom een matige e3 gaat worden maar heb geen hoge verwachtingen. Microsoft komt met kinect , Sony komt vast en zeker met een hoop vita games en Nintendo met de Wii u.

  3.   
    firehopper211's avatar

    Ik heb de hoge verwachtingen voor Nintendo dit jaar om hopelijk de slag te pakken met de Wii U en oude vergeten franchises weer nieuw leven in te blazen (Denk aan de geruchten over een nieuwe Starfox)
    T’s alleen maar verwachten hoe duur die gaat kosten en hoe de marketing en het doel ervan gaat werken.

    Zelf zit ik altijd op het puntje van m’n stoel om naar de Press Confrence’s te kijken, alleen blijf ik misschien zoals bij andere mensen twijfelen over Microsoft aangezien ze altijd veel te veel hoge verwachtingen hebben met Kinect, Nou is de techniek nou wel intressant voor social interacting, maar voor games schijnen ze niet 100% er in te slagen en dan krijgen we anders weer z’on kinderachtige show.

    Daarnaast moet Microsoft er in slagen veel meer hardcore titels uitbrengen waaronder nieuwe exclusievs, zelf ben ik nog daarnaast benieuwd naar nieuwe beelden en informatie over Halo 4.

    En althans kijk ik ook nog misschien even naar de Press Confrence van Sony om te kijken wat hun plannen zijn, ookal ben ik niet in het bezit van een Playstation Console.

  4.   
    RenevdGijp's avatar

    Goddome, ik hoop op zoveel nieuwe aankondigen waar we niks of nauwelijks iets van weten op de E3!
    Het liefst een nieuwe console!!!!!!!!!!!!!! (Info tenminste hè)

  5.   
    goldspeaker1's avatar

    Mee Eens!

  6.   
    SonyBoy's avatar

    Er zijn zoveel games waar ik naar uit kijk zoals timesplitters 4, Beyond good and evil 2, left 4 dead 3 en nog veel meer, maar ik zie het gewoon niet gebeuren en daarom ga ik zonder verwachtingen de E3 tegemoet. Toch hoop ik dat ik goede sequels van top games krijg, maar hetzelfde als het eerste deel is het nooit.

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    1 naam: Arma 3!

    Dat is alles wat ik te zeggen heb! 😆

  8.   
    -Arthur-'s avatar

    Met smart wacht ik op alle Wii U nieuwtjes, en hoop ik stieken op een Donkey Kong Country U. 8)

  9.   
    Sem_The_Man's avatar

    Ik ben heel benieuwd naar GTA V en AC III wordt vast ook heel vet!
    Dus ik heb zin in de e3! 😆