Datum opnames Mad Max: Fury Road bekend

Alhoewel de officiële filmopnames van Mad Max: Fury Road gepland stonden voor begin 2010, mocht het niet lukken om de film ook echt op te nemen. Ze vielen letterlijk in het water. De filmlocatie in Australië was namelijk onbruikbaar geworden door enorme stortregens. Er werd besloten om de opnames af te lassen en te verplaatsen naar 2012.

In maart 2011 werd bekend dat er in januari 2012 opnieuw zou worden gestart met de Mad Max-opnames. In januari van dit jaar werd echter duidelijk dat de opnames in april plaats zouden vinden en de filmlocatie naar het Afrikaanse land Namibië werd verplaatst. Actrice Charlize Theron (Monster, Hancock, The Italian Job), die in de film Furiosa zal spelen, heeft nu bekend gemaakt dat de filmopnames van start gaan op 2 juni aanstaande. Laten we hopen dat het ze dit keer gaat lukken.

Naast Theron, zullen ook Nicholas Hoult (X-Men: First Class, About a Boy) en Tom Hardy (Inception) in Mad Max: Fury Road schitteren. Hardy zal de hoofdrol van Mad Max Rockatansky vertolken. De regie is net zoals bij de oude Mad Max-films uit 1979, ’81 en ’85, met Mel Gibson in de hoofdrol, in handen van George Miller.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren