Vanavond op tv: The Dark Knight en Batman

De marketing van The Dark Knight Rises is nu toch wel volledig in gang geschoten. Belangrijk is om goed voorbereid naar de film te gaan. Het is immers het slot van de trilogie. Daarom vanavond op tv: The Dark Knight (Veronica, 20.35) en Batman (Veronica, 23.25)

Twee keer de aartsvijand van Batman op tv. Eerst Heath Ledger als de geflipte, anarchistische clown. In een realistisch Gotham van filmvirtuoos Cristopher Nolan brengt the Joker niks meer dan chaos. Via een ongeluk ontstaat ook nog eens Two-Face zodat Batman tot het uiterste moet gaan. Hoe het verder gaat krijgen we te zien in het derde deel dat vanaf 20 juli in de bioscoop draait.

Bijna 20 jaar terug was daar de eerste serieuze Batman film van de hand van Tim Burton. Geen Christian Bale uiteraard, Michael Keaton is de allereerste caped crusader. Burton zorgt voor een gotic Gotham dat extra dimensie krijgt dankzij de fenomenale soundtrack van Danny Elfman. De show wordt ook deze keer gestolen door the Joker. Jack Nicholson´s creatie voelt zich heerlijk in zijn nieuwe gedaante. De gekkigheid neemt hij maar voor lief, net zoals de charmante Kim Basinger alias Vicki Vale.

En je weet het, heb je nog tips voor de redactie? Laat het ons dan weten in een mailtje naar de hoofredactie of een reactie op dit item.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren