Far Cry 3 multiplayer beta onthuld

De multiplayer van Far Cry 3 belooft totaal anders te worden dan je gewend bent. Teamwork zal namelijk een extreem grote rol gaan spelen en de ontwikkelaars proberen samenwerken op allerlei verschillende manieren te bevorderen. Velen twijfelen of dit wel goed zal uitpakken en om deze sceptici te overtuigen komt Ubisoft aankomende zomer met een multiplayer beta van Far Cry 3.

In de beta kun je met maximaal zestien spelers tegelijk een nog onbekend aantal mappen en modi uittesten. Daarnaast kun je aan de slag met zes verschillende klassen. Wanneer de beta precies van start gaat is nog niet bekend, maar Ubisoft wist wel al te melden dat hij twee weken zal duren en enkel voor de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnt.

Amerikaanse gamers zullen een code kunnen verkrijgen door Ghost Recon: Future Soldier op de releasedag aan te schaffen bij Gamestop. Daarnaast kun je één van de vijfhonderd codes bemachtigen door je gegevens in te vullen op de Facebook-pagina van Far Cry 3. Meer manieren om een plaatsje in de beta te veroveren worden de komende maanden onthuld.

Benieuwd geworden naar de multiplayer van Far Cry 3? Check dan de GN On Tour die Peter in Zweden maakte.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ghost Recon: Future Soldier is niks voor mij, daarnaast maak ik geen gebruik van Facebook! Leuk tot zoon mensen weer worden vergeten, heb wel far cry 3 lost expeditions edition gepre-ordert maar toegang hoo maar!

  Ik ben benieuwd over welke “andere” manieren nog een beta key kan bemachtigen!

 2.   
  Alias's avatar

  Geen PC beta? 🙁

 3.   
  Koen45's avatar

  Wij PC gamers zijn altijd de lul 😛

 4.   
  Burrows's avatar

  Geen pc beta :O

 5.   
  cool ice's avatar

  bah, waarom niet gewoon een open beta? 🙁

 6.   
  iLemonable's avatar

  Ik wil die beta spelen, ik doe er alles voor!

 7.   
  gatemaster64's avatar

  ”Koen45″ schreef, "Wij PC gamers zijn altijd de lul :P"

  vertel mij wat!