Gerucht: Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi HD Collection in aantocht

Inmiddels zijn HD Collection niet meer weg te denken uit de game-industrie, daar bijna elke uitgever er wel één of twee heeft gemaakt of in ontwikkeling heeft. Niet geheel verrassend dus, dat we meer kunnen verwachten. Volgens een Spaanse winkelier zullen we zo binnenkort Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi HD Collection kunnen verwachten.


Het zou om een bundel gaan, waarin de drie Budokai Tankaichi-games in opgepoetste vorm zijn opgenomen. Oorspronkelijk verschenen de spellen op de PlayStation 2 en Wii, maar middels deze HD Collection zou het ook mogelijk zijn ze in HD te spelen op de PlayStation 3 en Xbox 360. Volgens de winkelier zou de bundel vanaf 12 oktober in Europa verkrijgbaar moeten zijn.

 1.   
  crazyshine4722's avatar

  De beste van de serie!

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Yes, die games echt kapot gespeeld!!!!

 3.   
  Rise Against's avatar

  Lijkt mij beetje een doelloze HD Collectie. Alle games in dit pakket zijn vervolgen op elkaar die weinig van elkaar verschillen op nieuwe personages en omgevingen na. Had dan liever gehad dat ze er ook een Budokai 3 of iets dergelijks tussen hadden gegooid.

 4.   
  firehopper211's avatar

  Met Budokai en Budokai Tenkachi heb ik ongelofelijk veel plezier mee gehad bij m’n neefjes omdat ik zelf nooit een PS console in eigen bezit heb gehad. 😀

 5.   
  toqeer's avatar

  wel beter ik heb ook egt veel plezier gehad met de tenkaichi reeks budokaii reeks
  en toen ging het de mist in op ps3 beetje 🙂

 6.   
  fabiankok's avatar

  Rise Against schreef, "Lijkt mij beetje een doelloze HD Collectie. Alle games in dit pakket zijn vervolgen op elkaar die weinig van elkaar verschillen op nieuwe personages en omgevingen na. Had dan liever gehad dat ze er ook een Budokai 3 of iets dergelijks tussen hadden gegooid."

  Dit idee heb ik nu ook, elk nieuw spel in de tenkaichi-reeks is enkel een uitbreiding op de vorige, met meer characters en ietwat verbeterde gameplay.
  Als ze nu budokai 3 en tenkaichi 3 hadden gedaan, en dan een zachter prijsje, had het me beter geleken