Nieuwe vijanden Halo 4 bekendgemaakt

Dankzij een afbeelding van de nieuwe lijn actiefiguren van Halo 4, zijn er twee nieuwe Covenant-troepen bekendgemaakt. De Crawler en Watcher, zoals de eenheden heten, zullen waarschijnlijk nieuwe gameplay mogelijkheden met zich meebrengen. De naam Watcher doet in ieder geval vermoeden dat het een soort van verkenner is, die de positie van de speler verraadt aan zijn soortgenoten. Wanneer je denkt aan een Crawler, denk je al gauw aan een irritant beestje dat zich snel verplaatst over het slachtveld en die lastig te raken is, vergelijkbaar met Gears of War’s Wretches.

Helaas moeten we het doen met een zeer kleine afbeelding van de twee units, die hieronder te bewonderen is.

Halo 4 zal op 6 november uitkomen voor de Xbox 360 en is de eerste Halo die volledig is gemaakt door een andere ontwikkelaar dan Bungie. 343 studio’s heeft de mantel overgenomen en is vastberaden om er een topper van te maken.

 1.   
  Chinook's avatar

  Zoom, enhance, zoom enhance. Nog steeds niet duidelijk.

 2.   
  Tadao's avatar

  Chinook schreef, "Zoom, enhance, zoom enhance. Nog steeds niet duidelijk."

  ik lees crawler op de doos, that’s about it, maar het artikel spreekt ook nog over de watcher, en op de doos staat dat ze nog een nieuwe gaan releasen

 3.   
  Hitman047's avatar

  Chinook schreef, "Zoom, enhance, zoom enhance. Nog steeds niet duidelijk."

  klik. Ietsje groter. Is het nog steeds niet leesbaar (ding is in het Frans, Spaans en Duits) ,maar toch. 😳

  QR-code gaat naar een algemene site, dus daar hebben we ook niet zoveel aan. Afwachten tot de E3 voor meer info, dus. 😉

 4.   
  xColdNight's avatar

  Hitman047″]

  ”Chinook schreef, "Zoom, enhance, zoom enhance. Nog steeds niet duidelijk."

  [url=http://i.imgur.com/bJpvf.jpg schreef, "klik[/url]. Ietsje groter. Is het nog steeds niet leesbaar (ding is in het Frans, Spaans en Duits) ,maar toch. 😳 "

  Dat wat er in Frans Spaans en Duits staat is ook niet zo interessant om te lezen… Dat is de vertaling van wat er overal in het groot in het Engels staat^^ Heb wel het gevoel alsof het inderdaad net als in Gears een soort Wretches en Shriekers gaan worden.

 5.   
  MisterMDW's avatar

  Denk misschien eerder dat dit nieuwe covenant vijanden zijn ? Aangezien er ook nog op staat tijdens de holiday er iets van een enemy bekend wordt gemaakt.