Diablo III Starter Edition geeft vrije toegang tot de trial/demo

Men zal het langverwachte Diablo III kunnen uitproberen zonder het aan te schaffen. Dit kan via de “Starter Edition” die te downloaden is van Blizzard’s Battle.net. Voor de eerstvolgende dertig dagen na de launch (morgen) zal Diablo III gratis te spelen zijn, maar alleen indien men over een “Guest Pass” beschikt. Dezen zullen alleen verkrijgbaar zijn via een gamer die een retail versie van Diablo III heeft aangeschaft.

De “Starter Edition” zal ruwweg dezelfde content bevatten als de bèta. Je zal “Act 1” kunnen spelen tot en met de “Skeleton King”, met een maximale character level van 13. Daarnaast kun je alleen de matchmaking functie gebruiken met andere spelers die een “Starter Edition” hebben. Ook zul je niet deel kunnen nemen met de “Real Money Auction House”, waar mensen voor echt geld items kunnen verkopen en aanschaffen.

Blizzard heeft ook aangekondigd dat je de progressie en statistieken van je character zal kunnen bijhouden via de officiële website. Daarnaast zijn er plannen voor het implementeren van achievements.

  1.   
    huntedjohan's avatar

    als iemand toevallig een guess pass overheeft hou ik me gaarne aanbevolen! nog nooit diablo gespeeld maar heb er wel heel veel interesse in na alle info erover gelezen te hebben. nu ik ook gestopt ben met hardcore mmo spelen tijd voor een spel als diablo.