Nieuwe Tomb Raider naar 2013

Vorige week kwam naar buiten dat Bioshock: Infinite is uitgesteld naar 2013, nu volgt ook de nieuwe Tomb Raider. Een exacte datum is er nog niet, maar we kunnen de game in het eerste kwartaal van 2013 verwachten. Daarmee is de game zes maanden uitgesteld en volgens Darrel Gallagher, de grote man van Crystal Dynamics, is dat vooral te danken aan het afwerken van het spel:

“We’re doing things that are completely new to Tomb Raider in this game and the additional development time will allow us to put the finishing touches into the game and polish it to a level that you deserve. Our priority now is to make sure we fully deliver the very highest quality game. In order to do this, we have decided to move the game’s release date by a few months.”
Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op nieuwe informatie, want tijdens de E3 in juni zal de game weer uitgebreid gepresenteerd worden. Wij vliegen 1 juni richting Los Angeles om jullie op de hoogte te houden.

 1.   
  limsma's avatar

  Neeeeeeeee. Ik keek heel erg uit naar deze titel. hopelijk gebruiken ze de extra tijd goed om echt een briljant product te maken.

 2.   
  mmx's avatar

  uitstel is waardeloos meer zeg ik niet . 👿 👿

 3.   
  Hitman047's avatar

  Ach, om het goed te maken hebben ze een nieuw screenshot vrijgegeven. Dat is toch ook wat waard? En als dit uitstel de kwaliteit van de game verbeterd is dat alleen maar goed. 😉

 4.   
  ronineter's avatar

  No its not true, its impossubru!!!!!!

 5.   
  GamerJaime's avatar

  Ja jammer jammer jammer maja er komt dit jaar nog zoveel vets uit (Far Cry 3,Hitman,AC3,Resident Evil 6) dat ik toch geen geld meer voor deze game had dus het is ook beter zo. En het komt de game alleen maar ten goede. En eigenlijk had ik dit ook wel een klein beetje zien aankomen.

 6.   
  Fatal1ty's avatar

  Uitstel is waardeloos? waar slaat dat in godsnaam op ?! alleen maar extra tijd om extra content & alle bugs & glitches er uit te werken wat mij betreft een goede beslissing ook omdat er grote concurrenten op lanceren staan.

 7.   
  soldierarjan's avatar

  jameer maar ik had hele tijd al raar vermoeden dat deze nooit in 2012 zou uitkomen teveel goede games waar deze niet tegen op kan.
  heb wel zin in deze game.

 8.   
  jamrex007's avatar

  Jammer dit was wel een spel waar ik heel lang naar uitkeek. laatst kwam er nog een bericht dat die de Alpha status had bereikt en dat die dan op zijn vroegst in Mei zou uitkomen dus op dat moment dacht ik dat het wel goed zat, en nu is die weer uitgested naar 2013 in dat zelfde jaar komt ook nog eens Uncharted 4 uit. dus dat word 2 schatzoekers in 2013. nu deze is uigesteld komt er eigenlijk maar weinig goeie games uit de enigste spel waar ik nog naar uitkijk is The Last of Us, maar ik zie het zo gebeuren dat die ook word uitgesteld.

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  Jammer niks aan te doen je kan wel boos worden werkt toch niet, Gewoon even wachten game word er alleen maar beter op.