Gerucht: Internet Explorer komt naar Xbox 360

Bronnen dichtbij de Amerikaanse website The Verge beweren dat Microsoft momenteel bezig is met het testen van een aangepaste versie van Internet Explorer 9 voor de Xbox 360. De zoekmachine Bing is momenteel al beschikbaar voor de console, maar deze kan alleen media weergeven. Met Internet Explorer zou het mogelijk moeten zijn om complete webpagina’s te bekijken op je Xbox 360.

De bronnen beweren tevens dat Microsoft van plan is om Kinect-functionaliteit te implementeren, al is het op dit moment nog niet zeker of dit gaat lukken. De Kinect zou navigatie moeten vereenvoudigen, aangezien gebruikers daarmee via gebaren en stemcommando’s de browser kunnen aansturen. Microsoft houdt haar lippen vooralsnog stijf op elkaar, maar mocht dit gerucht kloppen, dan is een aankondiging op de E3 niet onwaarschijnlijk.

 1.   
  grassyfuzz's avatar

  mooi 😀

 2.   
  Koen45's avatar

  Omg.

 3.   
  mmx's avatar

  waarom ?

 4.   
  Denniscan's avatar

  vraagje is console niet speciaal gemaakt voor games?
  of moet je dit ook al als een computer zien…. alleen andere behuizing 😕

 5.   
  ckerigon's avatar

  mmx schreef, "waarom ?"

  Simpel, omdat de concurrentie het heeft.. Alleen ben niet zo’n gigantische fan van IE.

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  mmx schreef, "waarom ?"

  Idd zit er nog geen browser op dat ding ofzo zo nee wel erg slecht aangezien de wii en ps3 dat wel hebben van de wii weet ik niet niet zeker, Maar ja goed moet ik me 360 onder het stof halen me ps3 staat alleen aan volgens mij loop ik zelfs met updates achter haha

 7.   
  Fabianb's avatar

  ”Carlos0_0″ schreef, "Idd zit er nog geen browser op dat ding ofzo zo nee wel erg slecht aangezien de wii en ps3 dat wel hebben"

  Gelukkig is hij er ook niet voor gemaakt….

 8.   
  DGonlag2's avatar

  Chrome.

  Kom op zeg, IE is echt te zielig voor woorden.

 9.   
  Flapjack's avatar

  ik ben blij dat ik geen xbox heb 😆