Avengers: Battle for Earth aangekondigd door Ubisoft

Onlangs werd al duidelijk dat Ubisoft waarschijnlijk bezig was met een Avengers-game. Nu is Avengers: Battle for Earth officieel onthuld. De game is in ontwikkeling bij Ubisoft Quebec, een studio die voornamelijk ervaring heeft met games het ontwikkelen van games voor de Wii en DS. Het spel maakt gebruik van bewegingsbesturing en zal uitkomen voor de Wii U en de Kinect van de Xbox 360.

Avengers: Battle for Earth volgt de Secret Invasion-verhaallijn uit de comic books. Hierin strijden Captain America, Iron Man, de Hulk en Thor tegen de buitenaardse Skrull. Het spel zal meer dan twintig karakters van Marvel kennen. Wellicht zitten hier ook Hawkeye en Black Widow tussen, welke beide een prominente rol hadden in de recente film The Avengers.

Het spel zal uitkomen nadat de Wii U is gelanceerd, waarbij een release rond de kerstdagen in 2012 voor de hand ligt. Tijdens de E3, begin juni, zal er meer informatie onthuld worden.

 1.   
  RenevdGijp's avatar

  Gister film gezien, super gaaf. Hopen dat de game beetje goed wordt, best vermakelijk kan het zeker worden!

 2.   
  DGonlag2's avatar

  WiiU en X360-Kinect, fijn moet je dat weer hebben. Maarja, meestal zijn die bewegingsgames toch niet van geweldige kwaliteit (verhaal e.d.).

 3.   
  jamrex007's avatar

  Komt die niet naar de palystation? 🙁