Nieuwe ‘Tales’-game zal begin juni worden onthuld

Hoewel Europa nog niet eens aan de slag heeft kunnen gaan met Tales of Graces ฦ’ en Tales of Xillia, lijkt het erop dat Namco Bandai binnenkort alweer een nieuwe game binnen de langlopende RPG-reeks zal aankondigen. In het Japanse mangablad Weekly Shōnen Jump staat namelijk dat de volgende Tales-game zal worden onthuld op het Tales of Festival 2012, dat plaatsvind op 2 en 3 juni in de Yokohama Arena.


Het lijkt erop dat het hier gaat om een gloednieuwe game binnen de reeks, die zich afspeelt in een totaal nieuwe wereld. Van de remakes waar al lange tijd geruchten over rondgaan zal dus hoogstwaarschijnlijk geen sprake zijn. Uiteraard is het ook mogelijk dat meerdere spellen zullen worden onthuld op het festival.

 1.   
  blackname's avatar

  Ziet er ook niet uit als een game die in Europa een groot succes zou worden.

 2.   
  nunen007's avatar

  HAHAHA!!! Wat is dat nou weer voor lelijk spel! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 3.   
  nuclearnemo's avatar

  ”nunen007″ schreef, "HAHAHA!!! Wat is dat nou weer voor lelijk spel! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† "

  Tja..ieder zijn eigen smaak….mij lijkt het namelijk wel een interessante serie…xD…Alhoewel ik wel denk dat hij dan maar alleen voor de PS uit gaat komen…

 4.   
  fdennis's avatar

  ”nunen007″ schreef, "HAHAHA!!! Wat is dat nou weer voor lelijk spel! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† "

  Een opmerking van een 10 jarige. Er bestaan geen lelijke spellen. Iedere game heeft zijn eigen grafische style. Ja het kan veroudert zijn zoals Mw3. Maar het heeft een style. Als je de style niet mooi vind dan betekend dat niet dat het een lelijke spel is.

 5.   
  TheUltimateZerg's avatar

  Tales is mijn favoriete RPG serie,
  Dus dit nieuws is echt.. HNNNNG <3
  cant wait!

 6.   
  WesterW's avatar

  nuclearnemo schreef, "Tja..ieder zijn eigen smaak….mij lijkt het namelijk wel een interessante serie…xD…Alhoewel ik wel denk dat hij dan maar alleen voor de PS uit gaat komen…"

  Probeer dan om Tales of Vesperia voor de Xbox 360 te scoren. Echt een aanrader ๐Ÿ˜‰

 7.   
  nuclearnemo's avatar

  Wesz schreef, "

  ”nuclearnemo” schreef, "Tja..ieder zijn eigen smaak….mij lijkt het namelijk wel een interessante serie…xD…Alhoewel ik wel denk dat hij dan maar alleen voor de PS uit gaat komen…"

  Probeer dan om Tales of Vesperia voor de Xbox 360 te scoren. Echt een aanrader ;)"

  Oh..wist niet dat er ook een op de 360 was…zal eens ff kijken of het wat is:)