Engelse retailers gaan uit van release Hitman: Absolution in september

Verschillende Engelse retailers hebben een releasedatum van Hitman: Absolution op hun site staan. Zowel Zavvi als een post op HotUKDeals zetten in op een lancering van Hitman: Absolution op maandag 17 september 2012, voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Ook het Engelse ShopTo gaat uit van een release in september. Deze webshop denkt echter dat PlayStation 3- en Xbox 360-eigenaren vanaf 24 september aan de slag kunnen met Hitman: Absolution. De release van de PC-versie zou op 28 september zijn, evenals de Professional Edition voor alle platformen.

Hoewel releasedata bij webshops nogal eens onjuist zijn, is het de vraag of we het nieuwe avontuur met Agent 47 daadwerkelijk in september uitkomt. Al is het wel toevallig dat alle retailers een release in dezelfde maand voorspellen. Wat wel zeker is, is dat Eidos morgen een grote onthulling zal doen omtrent Hitman: Absolution. Wellicht komen we dan de echte releasedatum te weten.

 1.   
  fdennis's avatar

  Dit nieuws kunnen we wel met een zoutkorrel nemen. Dan kunnen we overal wel van uitgaan…. Hopelijk komen ze snel met een bevestiging pas dan kunnen we echt wachten op de game.

 2.   
  Hitman047's avatar

  Ben benieuwd of we morgen een datum te horen krijgen.

  Morgen is het overigens ook exact een jaar geleden dat de eerste trailer de game aankondigde. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  GamerJaime's avatar

  Stiekem hoop ik dat het nog wel ff zal duren,ik ben namelijk 15 september jarig en wil dan juist Far Cry 3 halen al zit ik ook nog te denken aan Alien Colonial Marines. Als deze titel daar ook nog eens bijkomt weet ik het al helemaal niet meer. ๐Ÿ˜• Voor het najaar ben ik overigens van plan om AC3 en Resident Evil 6 aan te schaffen (als GTA V niet uitkomt) dus ik ben bang dat ik deze uiteindelijk uit de budgetbak moet halen want Tomb Raider en Sleeping Dogs komen er ook nog eens aan. Pffff was ik toch miljonair! ๐Ÿ™

 4.   
  barto89's avatar

  Pre orderen maar ๐Ÿ˜€