Stainless Games start Kickstarter voor nieuwe Carmageddon

Vorig jaar werd al Carmageddon: Reincarnation bevestigd voor een digitale release en om de game af te krijgen, is ontwikkelaar Stainless Games het crowdfunding-project Kickstarter begonnen. Het bedrijf heeft een extra 400.000 dollar nodig om de nieuwe Carmageddon af te maken en wellicht te verbeteren.

the firm has taken to crowd sourcing for the extra $400,000 needed to finish the title now that it has reacquired the license fro Square Enix.
Het crowdfunden van Kickstarter duurt dertig dagen en in die tijd moet een ontwikkelaar het voorafbepaalde bedrag binnenhalen, anders krijgt iedereen zijn geld terug. Stainless heeft nog 29 dagen en momenteel hebben al 679 mensen in totaal 39,262 dollar opgehaald.

Volgens ons is het al te lang geleden dat er een Carmageddon is verschenen en we mogen hopen dat Reincarnation de glorie van de reeks terugbrengt.

 1.   
  Danielle.k's avatar

  Me vader speelde dit spel vroeger geloof ik erg veel, en moet zeggen het lijkt me best een waanzinnig spel maar ik heb weinig vertrouwen in al die kickstart dingen.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Tijd voor een nieuw deel, vroeger heb ik deze serie veel gespeelt. Vooral deel 2 Carpocalypse Now. 😆

  Geen vertrouwen in Kickstarter? Black Foot Studios is het toch gelukt voor hun nieuwe game Ground Branch. Opgericht John Sonedecker wat aan de oudere Raindow Six heeft gewerkt bij Red Storm Entertaiment. Hem is het toch erg goed gelukt!

 3.   
  Fox's avatar

  Geweldig spel. Hoop dat het echt awsome wordt. Vooral met de nieuwe optie’s voor gore >:D.