Eerste screenshot Beyond Good & Evil 2 toont sfeervol stadje

Gisteren kregen we te horen dat Beyond Good & Evil 2 toch echt in ontwikkeling is, maar de game niet meer op de huidige consoles zal verschijnen. Vandaag kunnen we dit sappige nieuwtje nog wat mooier maken. Er is namelijk een screenshot uit de engine van Beyond Good & Evil 2 verschenen. De game heeft nog een lange ontwikkeltijd voor de boeg dus er valt niet heel veel over de grafische kwaliteit van het plaatje te zeggen. De sfeer die Ubisoft met het tweede deel wil neerzetten is in ieder geval wel duidelijk. Wat vinden jullie van dit sfeervolle stadje?

[SCREENSHOTS]

  1.   
    tijn80's avatar

    De sfeer sluit goed aan op de eerder gemaakte teaser. Hopelijk kan het de 1e game evenaren.

  2.   
    Sympharion's avatar

    Beyond Good & Evil, een van mijn favoriete spellen.
    Al het Beyond Good & Evil nieuws is welkom! ๐Ÿ˜€
    Ik kan niet wachten tot de volgende generatie.

  3.   
    toqeer's avatar

    oh dit ziet er tog wel erg vet uit snel deel een nog is ff spelen ๐Ÿ™‚

  4.   
    Hillianii's avatar

    ho! ho! ho!!! Ik kan niet wachten voor meer beelden!!! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

  5.   
    FishHookz's avatar

    Ziet er goed uit ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Talska's avatar

    Ja, ziet er goed uit.

    Ik ken zelf het spel niet.

  7.   
    jamrex007's avatar

    In de tijd dat Beyond Good and Evil uitkwam vond ik het toch 5 sterren waard, maar nu is dat niet meer zo.
    Screenshot ziet er trouwens goed uit.

  8.   
    Danielle.k's avatar

    Ik hoop nog steeds dat de game gewoon op de huidige console uit komt, om nu nog een jaar of 2 a 3 te wachten vind ik erg ver, tenzij de game uitkomt op de Wii-U maar dan klopt het verhaal van gisteren niet vind ik.

  9.   
    firehopper211's avatar

    OMG! eerste screenshot ๐Ÿ˜€ Konden we nou maar ook wat echte gameplay beelden krijgen. Ziet d’r naar uit dat van hoe het er nu uit ziet dat ze misschien ze de huldige grapichs van wat je nu hier ziet van hedendaagse consoles iets beter gaan rederen, ben benieuwd. ๐Ÿ™‚

  10.   
    Daniel Z's avatar

    Inderdaad sfeervol en hier kijk ik wel naar uit. Beetje jammer dat ie voor de volgende generatie in ontwikkeling is..

  11.   
    Sympharion's avatar

    Danielle.k schreef, "Ik hoop nog steeds dat de game gewoon op de huidige console uit komt, om nu nog een jaar of 2 a 3 te wachten vind ik erg ver, tenzij de game uitkomt op de Wii-U maar dan klopt het verhaal van gisteren niet vind ik."

    Hoezo klopt het verhaal van gisteren dan niet? De Wii U is ook extra rekenkracht. Sega heeft al bevestigd dat het minstens even krachtig wordt met i.i.g. meer RAM geheugen. Rekenkracht hoeft niet perse graphics te zijn, het kan ook AI, Physics en dergelijken zijn. Niet alleen de videokaart speelt daarbij een rol, maar ook de CPU en het RAM geheugen. Eerdere berichten vertelde ons al dat je in BG&E2 waarschijnlijk tussen verschillende planeten kan reizen. Misschien dat in dit spel wel die verschillende planeten in 1 grote open wereld zitten met een uitstekende AI en geweldige Physics. Vrijwel alles in de omgeving zou ook interactie kunnen bieden. Kortom, dingen die op de huidige generatie nog niet mogelijk waren.