Hitman: Sniper Challenge te verkrijgen bij pre-order Hitman: Absolution

Gisteren wisten we te melden dat er op 10 mei een grote Hitman:Absolution aankondiging zou komen. Vandaag heeft de Ameirkaanse retailer GameStop al een reclame voor Hitman: Sniper Challenge getoond. Dit is een merknaam die Square Enix in januari heeft vastgelegd. Sniper Challenge lijkt een spin-off te zijn die naast zijn grote broer Hitman: Absolution zal verschijnen. Zal dit het aankomende nieuws zijn, of zal er op de 10de toch meer bekend worden gemaakt?

Uit de reclame is op te maken dat Hitman: Sniper Challenge te verkijgen is bij een pre-order van Hitman: Absolution. De game zal een herspeelbare missie, exclusieve sniper met upgrades en prijzen voor de beste schutters bevatten. Wat die prijzen precies zijn, staat niet in de advertentie. Waarschijnlijk zal dit gaan om extra’s in Hitman: Absolution.

We hopen dat deze pre-order bonus natuurlijk aan naar Nederland komt, zodat we voor de release van Hitman: Absolution alvast kunnen knallen.

 1.   
  NoFearz's avatar

  Extra content voor pre-orders, daar ben ik geen fan van. Zeker als meerdere webshops hun eigen hebben.

 2.   
  huntedjohan's avatar

  NoFearz schreef, "Extra content voor pre-orders, daar ben ik geen fan van. Zeker als meerdere webshops hun eigen hebben."

  begrijp niet helemaal wat er mis is met een bonus missie en belonging als je een game pre- order! ben nog altijd blij dat ik BF3 LE ge pre ordered heb en dus back to karkand gratis erbij heb, en heb sniper elite V2 ook via pre order en mede omdat ik de extra missie wel heel graag wilde spelen. als je de beloning en of extra missie’s niet boeiend vind koop je m gewoon op de release datum. voor de uitgever is het financieel aantrekkelijk en voor de gamers heeft het ook alleen maar voordelen. tenzij je in bijvoorbeeld Multi play spel voordeel krijg dan word het wel een ander verhaal

 3.   
  HellViperX's avatar

  waar is mijn oude Blood money… voor 10 euries een topgame, zonder dlc, zonder troep… met david bateson.

  en…. EEN PURE AGENT 47 😡

 4.   
  Ultimate_Jos's avatar

  Ik snap niet goed waarom je agent 47 niet puur vindt in Absolution? Je kon in voorgaande hitmans ook berserk gaan hoor?