Led Zeppelin krijgt geen eigen Rock Band-versie

Persoonlijk, als Led Zeppelin al een eigen muziekgame had, zou ik die nu nog spelen. Echter is daadwerkelijk gitaarspelen zoveel beter dan muziekmaken in een game, maar dat kost toch iets meer moeite. Nu gingen er onlangs geruchten dat Led Zeppelin een eigen Rock Band-versie zou krijgen, net als The Beatles en Green Day.

As we’ve noted before, we’re constantly in talks with all major artists and labels.
In de cv van ene Fiona DeSouza stond namelijk beschreven dat er een Rock Band: Led Zeppelin in de maak zou zijn. Tevergeefs, hoe graag ontwikkelaar Harmonix zou willen, er is geen titel in ontwikkeling van een van de grootste bands uit de jaren ’60 en ’70.
That said, Harmonix has never been in development on a Led Zeppelin game, though we’d obviously be thrilled to have them in Rock Band.
Eigenlijk was de hoop al vervlogen, want de drie oud-Zeppelin leden hebben al eens geopperd dat mensen geen Led Zeppelin moeten spelen in een muziekgame, maar een echt muziekinstrument op moeten pakken. Zeppelin heeft dan ook nooit toestemming gegeven.

  1.   
    DGonlag2's avatar

    Ik wou net zeggen, Led Zeppelin zou nooit toestemming geven voor zoiets. Ze doen al moeite met een van hun songs in een film.

    Het zou wel vet zijn, maarja dat gebeurt niet. Maar een echte gitaar erbij pakken in een muziekspel kan binnenkort wel in Rocksmith.