Ubisoft bezig met Avengers-game?

De uitstekend ontvangen film The Avengers krijgt mogelijk een eigen game, ontwikkeld door Ubisoft. Op 3 mei is namelijk het domein avengersbattleforearth.com geregistreerd. Dit is gedaan door Marvel Characters Inc, maar deze domeinnaam is teruggevonden op de servers van Ubisoft. Het Franse bedrijf lijkt dus een vinger in de pap te hebben en is wellicht bezig met een spel genaamd Avengers: Battle for Earth.

Afgelopen september bleek dat THQ bezig was met een nog onaangekondigde game gebaseerd op The Avengers. De ontwikkeling hiervan werd echter gestaakt nadat Marvel de rechten op The Avengers terugnam. De Amerikaanse uitgever van comics gaf toen wel aan om de mogelijkheid voor een spel te onderzoeken:

The rights for a video game based on Marvel’s Avengers IP have reverted back to Marvel. The company is in early stages of exploring potential publishing and licensing opportunities.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Vet! Ik hoop echt dat ze er de tijd voor nemen en dat het een hele goeie game word en niet zo’n goedkoope Movie-Game ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜ณ

 2.   
  firehopper211's avatar

  T’s al apart om te zien dat een movie-game ontwikkeld wordt (of gewoon de comic) terwijl de film al uit is en in dit geval zitten ze niet met dezelfde deadline vast als met de film. ๐Ÿ™‚ Ik had er al eens een FPS versie hier van gezien, maar was waarschijnlijk gecanceld.

 3.   
  RenevdGijp's avatar

  Raar dat ie nog niet uit is, als ze echt hun best doen kan het vet worden, maar films en games…. Maar ze nemen blijkbaar de tijd, dussss. ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  FishHookz's avatar

  Het is zobiezo al goed dat ze de game niet tegerlijkertijd hebben uitgebracht met de film, want dan was de game met haast gemaakt en werd het een flop game zoals Thor of Captain America ๐Ÿ˜‰

 5.   
  jamrex007's avatar

  Ze kunnen hier een Coop van maken. gewoon lekker samen met andere 6 mensen samenwerken om de wereld te redden. ze zouden hier best wel een goeie game van kunnen maken.

 6.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Of ze pakken allle avengers zijn een tikje meer dan 6 ๐Ÿ˜‰
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Avengers_members

 7.   
  GamerJaime's avatar

  En hier de beelden van die gecancelde THQ versie: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DnaF9PSqER8 Dit doet mij erg denken aan Skyrim,ziet er best tof uit. Zou Ubisoft ook die kant op gaan?

 8.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Haha dit is normaal een klusje voor THQ. Die maakt van elke film een game en dan draaien ze verlies jah

 9.   
  barto89's avatar

  Film was super, als ze de game maar niet verpesten als ze hem maken